Masterchef'ten kim elendi?

Masterchef 2020 Türkiye bu akşam nefes kesen bir eleme ile ekrana geldi. Bu akşam siyah önlüğü giyen ve eleme adayı olan Tanya, Özgül, Didem, Esra, Emir ve Uğur arasından kimin yarışmaya veda ettiği belli oldu. Masterchef'e son katılan isim Didem Devay yarışmaya veda isim oldu.

Masterchef'ten kim elendi?

Masterchef 2020 Türkiye bu akşam nefes kesen bir eleme ile ekrana geldi. Siyah önlüğü giyen ve eleme adayı olan Tanya, Özgül, Didem, Esra, Emir ve Uğur arasından kimin yarışmaya veda ettiği belli oldu. Masterchef'e son katılan isim Didem Devay yarışmaya veda isim oldu.

Masterchef'te bu akşam unutulmaz bir eleme gecesi yaşandı ve bir yarışmacı daha yarışmaya veda etti.

Bu hafta yapılan yarışmalar sonucu adı yazılan 6 isim belli oldu. Siyah önlüğü giyen Tanya, Özgül, Didem, Esra, Emir ve Uğur elenmemek için bu akşam tüm hünerlerini sergiledi.  Fakat yarışmaya veda isim Didem Devay oldu. 

Masterchef'ten kim elendi? - Resim : 1

Yarışmaya son gelen, Celal'in yerine yedek kadrodan ana kadroya katılan Didem Devay yarışmaya duygusal bir veda etti. 

Bu hafta söyledikleri, ard arda başarısız tabakları ile hem takım arkadaşlarının hem de seyircinin dikkatini çeken Didem 18 Ekim eleme akşamında Masterchef'ten ayrılan son isim oldu.

Sosyal medyada Didem Devay'a yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

- Didem gercekten basarisiz bence de

-Başarısızdı zaten isabet olmuş 👍

-Çok bile kaldı hiç bişey bilmiyorki

- Sonra dan gelenlerin dezavantajı çok oluyor şaşırmadım başarısız değildir ama ordakiler çok iyi asıl masterchef şimdi başlıyor has kadro kaldı artık.

Didem’in vedasının ardından duygusal dakikaların yaşandığı programda yarışmacılar elenen arkadaşları ile vedalaştı.