"Geri zekalı ve çakal" sözlerini şeflerin gözünün içine bakarak söyledi! Ortalık karıştı

Masterchef'te dün epey gergin dakikalar yaşandı. Mavi takım oyunu kaybetti. Masterchef yarışmacısı şeflerin gözünün içine baka baka "geri zekalı ve çakal" itirafında bulundu.

"Geri zekalı ve çakal" sözlerini şeflerin gözünün içine bakarak söyledi! Ortalık karıştı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde epey gergin dakikalar yaşandı. Mavi takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Oylama sırasında yarışmacılardan Burak Kaya, Gamze'ye "Geri zekalı ve çakal" dedim itirafında bulundu. Somer Şef, Burak'ın sözünü anında kesti. Mehmet Şef "Özür dile" diye bağırdı. 

GAMZE VE BURAK TARTIŞTI
3. dokunulmazlık oyunu için Türk mutfağından yemekler yapan iki takım kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın kazananı ise 15-20 ile kırmızı takım oldu. İlk kez dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Tansiyonun yükseldiği anlarda Gamze, tartıştığı Burak Kaya'nın kendisine hakaret ettiğini söyledi. Gamze'yi ispiyonculukla suçlayarak özür dilemesini isteyen Kaya'nın sözleri ortalığı iyice karıştırdı.

 Şeflerin gözüne baka baka itiraf etti

Dün Gamze ile Burak Kaya arasında yaşanan gerginlikten şeflerin haberi yoktu. Şeflerin konuya hakim olmadıklarını söylemesi üzerine konuşan Burak Kaya, "Gamze'ye gerizekalı ve çakal dedim. Yüzüne karşı da söylerim" dedi. Kaya'nın sözlerine sinirlenen Somer Sivrioğlu, "Hop, burada bir dur. Öyle bir laf kullanamazsın. Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz. Çünkü bu hakaret" dedi.

Mehmet Şef: "Özür dile" diye bağırdı

Kaya'nın "O benden özür dileyecek ama hakarette bulunmadı. Çocukça bir şekilde beni ispiyonluyor" sözlerine sinirlenen şef Mehmet Yalçınkaya, "Oğlum sen bir dinleyeceksin önce. Hiç kimseyi konuşturmuyorsun. Sürekli kendinin haklı olduğunu düşünüyorsun. Gamze bana orada bir şeyi ispiyonlamadı. Gamze senden ne diye özür dileyecek? Şu an özür dilemesini gerektirecek bir kelime yok. Sen o laflardan dolayı özür dileyeceksin. Sen dileyeceksin, o dilemeyecek. Devamını getirme" diyerek tepki gösterdi.

"Geri zekalı ve çakal" sözlerini şeflerin gözünün içine bakarak söyledi! Ortalık karıştı - Resim : 1

Masterchef Burak Kaya kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan yarışmacı oyunculuk yapıyor. Programda paylaştığı bilgilere göre kendisi daha önce Hollywood'da küçük bir rolde de yer almış. Reklam filmlerinde de oynayan yarışmacı ara verdiği yemek macerasına 7 yıl sonra mutfağa girerek devam ediyor.

İlk iki turda kaya levreği ve pilaki yaparak 3. Tura yükselen yarışmacı, Ali Nazik ve armutla yapılacak yaratıcılık gerektiren tariflerin ardından Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin beğenisini kazanarak önlüğü kaptı.