MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi?

TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin başarılı yarışmacısı Emre Büber son dönemde en çok merak edilen isimler arasında. MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? İşte Emre Büber biyografisi...

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi?

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi usta isimlerin jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye'nin yarışmacıları her geçen gün daha fazla merak ediliyor.  Mastercehf'in sevilen ve hırslı yarışmacısı Emre ise en çok aranan isimler arasında. Peki Mastercehf Emre kimdir? MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında bulunan Emre Büber'in biyografisi merak konusu oldu. MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? Masterchef Emre kaç yaşında, nereli? Emre Büber mesleği nedir? Emre Büber hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. İşte; Emre Büber mesleği ne? Masterchef Emre Instagram hesabı ne...

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 1

MasterChef Emre kimdir?

Masterchef Emre Büber, yarışmada 3.turda adından sıkça söz ettiren bir isimdir. Ana kadroda performans sergilemek için final haftası yarışına katıldı. Masterchef yarışmasına çıktığı günden bu yana en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Yarışmacı sempatik tavırları ile de herkesin beğenisini kazandı.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 2

MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli?

Emre Büber, Masterchef 2021 yarışmasına Avusturya’dan katılmaktadır. Yarışmacı Avusturya doğumludur fakat aslen Konya Bozkırlıdır. Dedesi ve ailesi 1969 yılında Avusturya’ya göç etti. Emre Büber 12 yaşındayken dedesi ve ailesi tekrar Türkiye’ye döndü.

26 yaşında olan yarışmacı, 1 çocuk babasıdır. İddialı tavırları ile bilinen Büber, jüri üyelerinin ilgisini çekmektedir. Liseyi açıktan okuyarak tamamladı. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünde okudu.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 4

Aynı zamanda Masterchef Emre, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde de okudu. Sevilen yarışmacı, 4 yıl Antalya’da animatörlük yaptı. Daha sonra 19 yaşına geldiğinde tekrar Avusturya’ya döndü.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 5

Orada 2 yıl süpermarkette çalıştıktan sonra profesyonel olarak mutfakta da 3-4 yıl çalıştı. Yemek yapmayı sevdiğini söyleyen Masterchef Emre, doğal ürünleri yetiştirmeyi sevdiğini dile getirdi. İzleyiciler tarafından merakla takip edilen isim, aşçılık eğitimi almamasına rağmen hünerleri ile jüri üyelerinin takdirini kazandı.

Emre Büber mesleği nedir?

Aşçılığa dair hünerlerini aşçılık sektöründe çalışarak öğrendi. Avusturya’da şırdan, kokoreç ve Adana şiş yapan bir restoranda çalışmaktadır. Dünyaca ünlü İngiltereli şef Jamie Oliver ile çalışmıştır. Yarışmacı ana kadroya katıldığı akşam sevinçten gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 7

Masterchef yarışmasına şampiyon olmak için geldiğini ifade etti. Yarışmada kırmızı takım kaptanı oldu. Emre Büber, ana kadro seçmeleri ilk eleme turunda mantarlı bıldırcın çorbası yaptı. Jüri üyelerinin takdirini kazanmayı başaran yarışmacı, jüri üyelerinden 3 evet alarak düello turuna kaldı.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 8

Düello turunda Mert Özen ve Mustafa Ozan ile yarışmaya hak kazanmdı. Bu turda etli yaprak sarma yapdılar. Verilen sürenin sonunda Mustafa Ozan ile birlikte final turuna kaldı.
Emre Büber, final turunda üçüncü grupta mücadele etti. Beşinci günde yarışmacılar fish and chips yaparak yeteneklerini sergiledi.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 9

İlk turda yarışmacı ile birlikte Necdet, Melis, Rabia, Atakan ve Yiğit yaratıcılık oyununa geçmiştir. Bu bölümde ana ürün olarak bamya verildi. Ana ürünü bamya olan yemekte en başarılı tabağı Masterchef Emre Büber yaptı. Bu sayede ana kadroya katılan 15. yarışmacı oldu.

Ana kadroya seçildiği zaman yaptığı konuşma ile sevenlerini duygulandıran yetenekli yarışmacı, konuşmasında buraya ilk başta oğlu için geldiğini dile getirdi. Oğluna örnek olmak istediğini de dile getiren Emre Büber, "Oğluma hiçbir şeyden yılmadan ve vazgeçmeden başarıya gidilebileceğini göstermiş oldum" dedi.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 11

Oğlunun adının Bünyamin Cafer olduğunu söyleyen genç yarışmacı, onun da başarıya ulaşmasını istemektedir. İleride bir çiftlik restoranının olmasını isteyen Masterchef Emre, insanlara ürün değerini göstermek istiyor.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 12

Masterchef Emre elendi mi?

MasterChef Emre bu hafta potada yarışan isimlerde son üçe kaldı. Elenip elenmediği henüz belli değil. 2021'in MasterChef'i olma hayali kuran yarışmacılar bu turda oldukça zorlandı. Yemeklerin tadımını yapan Danilo, Somer ve Mehmer Şef elenen ismi açıkladı. 24 Ekim 2021 tarihinde TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim Rabi Nur Çamurlu oldu.

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Türkiye Emre Büber kaç yaşında, nereli? MasterChef Emre elendi mi? - Resim : 13

Masterchef Emre Instagram hesabı ne?

Ana kadroya giren yarışmacının sosyal medya hesapları merak konusu oldu. Emre Büber’in Instagram hesabındaki kullanıcı adı @emres.kitchen olarak bilinmektedir.
Instagram hesabında yaptığı yemekleri ve günlük hayatından kareleri paylaşmaktadır.