MasterChef’te yine kriz! “Sergen’i diskalifiye ederiz”

Dün akşam ekranlara gelen MasterChef son bölümünde yine skandal bir durum yaşandı. 7 yarışmacının da ilk kez elemeye gittiği MasterChef Türkiye son bölümde yarışmacılar yine en iyi yemeği yapmaya çalıştı.

MasterChef’te yine kriz! “Sergen’i diskalifiye ederiz”

Stüdyoda ise Sergen ve Burcu arasında tartışma yaşandı.

Mehmet Şef, Eren’e dönerek “Neler söylemek istiyorsun potadasın?” sorusuna Eren cevap verirken; Sergen ile Burcu arasında ipler gerildi.

Burcu’nun kafa sallamasına karşılık; “Kafa sallıyor bak buraya. Dön önüne Burcu” yorumunda bulundu.

Burcu ise o anlara tepki göstererek; “Burada olduğum günden beri duymadığım hakaret kalmadı. Kadınlarla nasıl konuşman gerektiğin öğrenmen lazım” yorumunda bulundu.

Bunun üzerine Mehmet Şef konuya dahil oldu ve ; “Ne oluyor Burcu?” dedi. Burcu ise “El kol hareketleri yaparak bana saygısızlık yapıyor şefim Ben yoruldum ya” açıklamasında bulundu.

Somer Şef ise anında konuya sert bir şekilde müdahalede bulundu.

“Bak burada üç tane şefin var”

Somer şef Burcu’ya tepki göstererek, “Sen ne diyorsun Burcu? Bak burada üç tane şefin var. Hangimiz sence burada hakarete müsaade ediyor ya? Bize hiçbir şey söylemedin. Bak varsa böyle bir şey hemen oturalım açalım konuyu. Ama sen hakaret ediyorsun diyorsun. Öyle bir şey olsa Sergen’i diskalifiye göndeririz. Bunu sende biliyorsun” yorumunda bulundu.

Bu durum sosyal medyada da tartışmalara yol açtı.