MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın kilolu son hali şoke etti!

Dördüncü sezonu için geri sayım başlayan lezzet yarışması MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacılarından Tanya Kilitkayalı'nın kilolu görüntüsü gündem oldu. MasterChef Uğur ile adı aşk dedikodularına karışan ve Kıbrıslı şivesiyle hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı'nın son hali...

MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın kilolu son hali şoke etti!

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan 'Masterchef' yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Yeni bölümleri 26 Haziran Cumartesi'den itibaren izleyici ile buluşacak olan 'MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Tanya Kilitkayalı son haliyle gündem oldu. 10 kilo aldığını söyleyen ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

'MasterChef Türkiye' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve Kıbrıslı şivesiyle hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı, yarışma sonrası sevenleriyle sosyal medya üzerinden etkileşim kurmayı ihmal etmedi.

MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın kilolu son hali şoke etti! - Resim : 2

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Tanya Kilitkayalı'nın Instagram sayfasında yayınladığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor. Fenomen yarışmacının değişimi son günlerde gündemde.

"10 kilo aldım" 

'MasterChef 2020'nin sevilen yarışmacısı son haliyle şaşırttı. 10 kilo alan Tanya paylaşımına "Tanya sen biraz kilo mu aldın ya? / Evet biraz değil, 10 kg aldım" notunu düştü.

Tanya Kilitkayalı'nın paylaşımına binlerce yorum yağdı. Bazı takipçileri bu halini de çok beğenirken bazı takipçileri ise eski görüntüsüne dönmesini önerdi.

MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın kilolu son hali şoke etti! - Resim : 5

MasterChef 2020 yarışmasından elenen yarışmacılardan biri olan Berker Başmanav'dan çok konuşulacak bir itiraf gelmişti. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın 'Mücbir Sebepler' programına katılan Berker, "MasterChef’te aşk var" demişti.