MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti?

Ekranları izleyiciye kitleyen 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. Şeflerden Serhat Doğramacı'ya evlilik sürprizi yapıldı. Şefler evlenecek olan Serhat'a bakın ne hediye etti? MasterChef'te 25 bin TL'yi kim kazandı?

MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti?

'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında sürpriz olaylar yaşandı. 'MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde şeflerden Serhat Doğramacı'ya evlilik sürprizi yapıldı. Rekabet dolu yarışmada neler yaşandı? Peki MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti? MasterChef'te kim elendi? 25 bin TL'yi kim kazandı?

'MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Şampiyonluk ipini göğüslemek için ter döken Özgül, Eray, Barbaros, Serhat, Emir, Ebru ve Sefa, bu kez 25 bin TL'yi kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, ilk turda Arnavut ciğer yaptı. Şefler, ilk turda en zayıf yemeği yapan isimlerin Emir ve Sefa olduğunu açıkladı.

 MasterChef'te kim elendi?

İkinci etapta ciğer şiş için yarışıldı. Ebru ve Serhat elendi. Barbaros, Eray ve Özgül finale kaldı. 

MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti? - Resim : 2

25 bin TL'yi kim kazandı?

Şefler, 35 dakikalık sürenin sonunda oy birliğiyle para ödülünü Eray Aksungur kazandı. Masterhef Eray, böylece 25 bin TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

Şeflerden Serhat Doğramacı'ya evlilik sürprizi

Ödül oyunu öncesinde şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yakında evlenecek olan başarılı yarışmacı Serhat Doğramacı'ya bir sürpriz yaptı.

MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti? - Resim : 3

"İtalya'da 15 gün balayı, beşibiyerde ve Trabzon burması" 

Danilo Şef, Mehmet Şef'in düğünde beşibiryerde takacağını, Somer Şef'in de Trabzon burması takacağını açıkladı.

Bunun üzerine Mehmet Yalçınaya da, "Eğer Serhat evleniyorsa beşibiyerde hazır" dedi.

Mehmet Şef ise Danilo Şef'in, Serhat'a İtalya'da 15 gün balayı hediye edeceğini söyledi.

MasterChef Serhat'a şefler bakın ne hediye etti? - Resim : 4