MasterChef Türkiye büyük bomba! Bu sezon tüm izleyiciler ağlayacak

En sevilen yemek yerışma programı olan MasterChef Türkiye’nin 4. Tanıtımı da yayınlandı. Yarışmacıların yürek burkan hikayeleriyle karşımıza gelen MasterChef Türkiye son tanıtım videosunda birbirinden hüzünlü hikayeler var.

MasterChef Türkiye büyük bomba! Bu sezon tüm izleyiciler ağlayacak

Yayınlandığı her bölümüyle tüm Türkiye'yi televizyon başına kilitleyen MasterChef Türkiye 1 Temmuz 2022 tarihinde başlıyor.  Merakla beklenen yeni sezonun dördüncü tanıtımı da yayınlandı.

Sevilen yemek yarışması programının bu sezon yarışmacıları tamamen birbirinden hüzünlü hikayeleriyle ekran karşısına çıkıyor.

4. tanıtım videosundan yola çıkılacak olursa MasterChef Türkiye yeni sezonda hem heyecanlandıracak hem de ağlatacak gibi duruyor.

Dördüncü tanıtımda yarışmacıların belli bir kısmının hayat hikayeleri yer alması dikkat çekti. Bir çok yarışmacının hikayeleri hüzne boğdu.

Dördüncü tanıtım en sonunda ise ikiz yarışmacılar dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği MasterChef Türkiye 1 Temmuz 2022’de Survivor bittikten hemen sonra yeni sezon yayın hayatına merhaba diyecek.

Yeni sezon başlamadan önce Somer şef ve Mehmet Şef ile yolların ayrılacağı yönündeki iddialar da çürütülmüş oldu.

Soner Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef’le birlikte MasterChef Türkiye yeni sezona yeni yarışmacılarıyla bomba gibi geliyor.