Masterchef Türkiye ne zaman, saat kaçta başlıyor? Masterchef yeni sezon yarışmacıları kim 2022? Masterchef Türkiye jüri üyeleri değişti mi?

Masterchef Türkiye yeni sezonu başlıyor. Geçtiğimiz sezon Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun programda jürilik yapmıştı. Finale kalan Hasan ve Eren'den ise MasterChef Türkiye'nin birincisi Eren olmuştu. Yeni sezona bomba gibi dönen programın yarışmacıları şimdiden araştırma konusu oldu. tv8 erkanlarında yayınlanacak olan Masterchef'in 6. sezonu ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için sıraladık. Masterchef Türkiye ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...

Masterchef Türkiye ne zaman, saat kaçta başlıyor? Masterchef yeni sezon yarışmacıları kim 2022? Masterchef Türkiye jüri üyeleri değişti mi?

Türkiye'nin en çok izlenen yemek programlarının başını çeken Masterchef Türkiye 6. sezonu ile ekranlara dönüyor. 2021-2022 tarihlerinde 5. sezonu ile izleyici karşısına çıkan yarışmanın şampiyonu Eren Kaşıkçı olmuştu. Yeni sezonu ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Masterchef Türkiye'nin ne zaman, saat kaçta başalayacağı ve yarışmacıların kim olduğu şimdiden merak edildi. Peki, Masterchef Türkiye ne zaman, saat kaçta başlıyor? Masterchef yeni sezon yarışmacıları kim? Geçtiğimiz sezon jüri koltuğund aünlü şefler; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer almıştı. Bu sezon jürinin değişip değişmediği de merak edilen bir diğer konu oldu. Masterchef Türkiye jüri üyeleri değişti mi? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF TÜRKİYE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

İlk sezonu 2011 yılında Show Tv ekranlarında başlayan ve 2018'de ikinci sezonuna başlayıp o tarihten bu yana her sene tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye 6. sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Ekranların sevilen yemek programı Masterchef'te yarışmacılar yaptıkları lezzetli yemekleri yarıştıracak. 2011 Masterchef şampiyonu Muzaffer Şenduran, 2018 şampiyonu Uğur Kardaş, 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, 2020-2021 şampiyonu Serhat Doğramacı ve 2021-2022 şampiyonu Eren Kaşıkçı olmuştu.

Masterchef Türkiye ne zaman, saat kaçta başlıyor? Masterchef yeni sezon yarışmacıları kim 2022? Masterchef Türkiye jüri üyeleri değişti mi? - Resim : 1

Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği, ağlamalı, gülmeli, hareketin, aksiyonun, eğlencenin ve polemiğin eksik olmadığı yarışma Masterchef Türkiye yine tv 8 ekranlarında yayınlanacak. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği programın yeni sezonunun fragmanı yayınlandı. Masterchef Türkiye 2022-2023 sezonu 1 Temmuz 2022 Cuma günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. 

MASTERCHEF YENİ SEZON YARIŞMACILARI KİM 2022?

Sevilen programın son sezonu olan 5. sezonunda Nur Çamurlu, Pelin Zaman, Araz Aknam, Ateş Durukan, Azize Polat, Mustafa Ozan, Sergen Özen, Emre Büber, Sefanur Bol, Mert Yılmaz, Eren Kaşıkçı, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin, Burcu Önal, Görkem Demiral, Hamza Mercimek, Şükrü Özsarı, Tunahan Ak, İbrahim Cingözler, Dilara Başaran, Milhan Erdem ve Fatma Polat yarışmıştı ve Eren Kaşıkçı birinci olmuştu. 

Fragmanı yayınlanan Masterchef Türkiye 2022'nin yeni sezon yarışmacıları henüz açıklanmadı. Bugün yayınlanacak olan ilk bölümde yarışmacıların kim olduğu izleyicilere sürpriz olacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Masterchef Türkiye jüri üyeleri değişmedi. Yine Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüri olarak yer alacak.