MasterChef Serhat'tan şampiyonluk sonrası olay açıklama

MasterChef Türkiye'nin birincisi olan Serhat Doğramacı, şampiyonluk sonrası ilk kez açıklama yaptı. Barbaros'un fotoğrafını paylaşan Serhat, kendisine teşekkür etti.

MasterChef Serhat'tan şampiyonluk sonrası olay açıklama

Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Serhat Doğramacı oldu. Serhat şampiyonluk sonrası ilk kez açıklama yaptı. Duygusal bir açıklama yapan Serhat, hayranlarını duygulandırdı.

MasterChef Serhat'tan şampiyonluk sonrası olay açıklama - Resim : 1

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Serhat, MasterChef ikincisi Barbaros Yoloğlu'nun fotoğrafını paylaştı ve yarışma süresince yanında olduğu için kendisine teşekkür etti. 

MasterChef Serhat'tan şampiyonluk sonrası olay açıklama - Resim : 2

İşte MasterChef şampiyonu Serhat'ın açıklaması

Serhat Doğramacı, "Bazen son değil sona giden yolculuktur önemli olan. Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. Basit bir şekilde şampiyon olacağım dedim ukalalık sandılar. Acıkladım, kıvırma dediler. Uyguladım, oynuyor dediler. Ve şimdi karşınızda bir değil iki tane dürüst, adil, hak yemeyen ve yedirtmeyen. Birbirine karşı bir sürü oyun kaybetmiş ama birinde bile saygısızlık yapmamış düşman yerine dost olmuş, basit bir şekilde şampiyon olmuş insan var. Biri kupalı biri kupasız... #1kupa2şampiyon
Bütün yarışmacı arkadaşlarımıza ve acun medya ailesine sonsuz teşekkürler. Her şey bir yana benim için en önemlisi olan iyiliği gördüm içinizde. Çalışanları, yarışmacıları sahiplenmeniz. Size zarar vericek olsa bile gözünüzü kırpmadan düşeni kaldırmanız ve bunlardan kimsenin haberinin olmaması bu iyiliklerin niyetininde temiz olduğunun en büyük göstertergesi. Çok zor ama güzel bir yolculuktu, sağlıcakla kalın" ifadelerini kullandı.

MasterChef Serhat'tan şampiyonluk sonrası olay açıklama - Resim : 3