Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den olay paylaşım!

MasterChef Türkiye'de yarışmasından hakaret ve küfürlü paylaşımları nedenliye diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz, gözyaşlarına boğulmuştu. Programın eski yarışmacısı Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve duygularını dile getirdi.

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den olay paylaşım!

MasterChef Türkiye'de yarışan Güzide Mertcan, dün akşam yarışmadan diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'in dakikalarca gözyaşı döktüğü anlarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuşuluyor. Öte yandan Deniz'in yarışmadan diskalifiye edilmesi büyük tepkiye neden oldu.

 Güzide Mertcan, yıllar önce yaptığı Twitter paylaşımlardan dolayı MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında düşündüklerini takipçileriyle paylaştı.

Uğur'un diskalifiye olduğu için gözyaşı döktü anlarla ilgili duygularını paylaşan Mertcan, "Bu gece hakkında bir şeyler söylemeye mecbur hissediyorum. Öncellikle bu arkadaş ettiği küfürler yüzünden yarışamıyorsa sosyal medyalar önceden denetlenmeli çok zor değil en fazla kaç yarışmacı var" dedi.

 "Ona göre yarışmacı seçimleri yapılmalı. Tamam bu güne kadar bu tarz bir durum yaşanmadı diskalifiye kararı verildi. TV karşısında bu sahnelerin gösterilme sebebi ne?"

Güzide, sözlerine "İzleyen herkes 'ya yazık gençken yapmış cezası bu olmamalıydı' dedi mi? Dedi... Çocuğun haline üzüldük mü üzüldük. Bakıyorum saniyeler içinde görülmemiş bir hızla takipçisi artıyor. 

Ee o zaman şu an yaşanan ne? Yapılan bir hatadan dolayı bir genci ağlatmak, ardından o hatayı yapan gençten kahraman çıkartmak. Hayatımda daha garip dakikalar yaşamadım" diye devam etti.