MasterChef Türkiye'ye ikizler damga vurdu! Jüri üyeleri ikizleri görünce inanamadı! Şeflerin şaşkınlıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu

Türkiye'nin en sevilen aşçılık yarışması MasterChef Türkiye, 1 Temmuz 2022 Cuma günü yeni sezonuna başladı. Survivor All Star'ın final yapmasının ardından hemen ertesi gün başlayan tv programı, herkesi ekrana kilitledi. İlk bölümünden reyting sıralamasında en üst sırada yer alan MasterChef Türkiye'de, Çorumlu ikizler geceye damga vurdu. Jüri üyeleri ikiz yarışmacıları görünce çok şaşırdı. Jürilerin şaşkınlıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

MasterChef Türkiye'ye ikizler damga vurdu! Jüri üyeleri ikizleri görünce inanamadı! Şeflerin şaşkınlıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu

Tv 8 ekranlarına yeni sezonu ile dönen MasterChef Türkiye, ilk bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Yapılan yemekleri tadan jüriler yarışmacıların bazılarını bir üst tura taşıdı. Programda en dikkat çeken yarışmacılar ise Çorumlu ikiz kardeşler oldu. Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın ikzileri gördükten sonraki şaşkınlıkları ise eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

MasterChef Türkiye'ye ikizler damga vurdu! Jüri üyeleri ikizleri görünce inanamadı! Şeflerin şaşkınlıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu - Resim : 1

Yunus ve Emre isimli Çorumlu tek yumurta ikizleri jüri üyelerini hem şaşırttı hem güldürdü.
Jüri karşısına ilk çıkan yarışmacı Yunus olsu. Daha sonra Emre isimli yarışmacı jüri karşısına tek başına çıktı. Jüriler aynı kişinin geldiğini görüp şaşırdılar. Somer Şef yarışmacıyı görünce "Bir daha mı yarışıyor?" diye sordu. Emre'nin jürilere "Merhaba" demesinin üstüne jüriler şaşkınlıktan cevap veremedi.

MasterChef Türkiye'ye ikizler damga vurdu! Jüri üyeleri ikizleri görünce inanamadı! Şeflerin şaşkınlıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu - Resim : 2

Yarışmacı ardından "Burayı çok sevdim o yüzden tekrardan geldim, ikizimdi o benim" dedi. Somer Şef, "Hadi canım" diyerek cevap verdi. Tek yumurtaları olduklarını söyleyen yarışmacının üzerine Somer Şef "Bizi mi kafalıyorsun?" diyerek çıkıştı.
Ardından ikizlerin diğeri Yunus da içeri girdi. İkizleri yan yana gören şeflerin şaşkınlıkları eğlenceli anlara neden oldu.

ÇORUMLU İKİZLER KİM?

İkizler, 2016 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen “En Benzer İkizler Yarışması”nda birincilik elde ettiler. 2017 yılında Bolu’da bu yıl 3.üncü düzenlenen “İzzet Baysal Uluslar arası Mutfak Günleri” yarışmasında ise en iyi ekip dalında 2. oldular. Daja önceki yıllarda yapılan “İzzet Baysal Uluslar arası Mutfak Günleri” yarışmasına da katılan Yunus ve Emre isimli ikizler, tavuk kategorisinde 2 tane İkincilik, et kategorisinde 1 tane birincilik ve balık kategorisinde de 1 tane üçüncülük elde etti.