MasterChef ikincisi Barbaros Yoloğlu'ndan cinsel tercih itirafı

MasterChef Türkiye'yi ikincilikle tamamlayan Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından cinsel tercihi hakkında bir itirafta bulunarak "Benim aşkım rengarenk" dedi.

MasterChef ikincisi Barbaros Yoloğlu'ndan cinsel tercih itirafı

Davranışları ve hırsıyla TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2020'e damga vuran ve finale kalan Barbaros Yoloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düştü.

"NASIL SEVMEM GEREKTİĞİNİ ÖĞRETMİŞLERDİ, HEPSİ ERİYİP KAYBOLDU"

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir paylaşım yapan Yoloğlu, cinsel yönelimi hakkında şunları yazdı: "Bu zamana kadar yakından uzaktan herkes nasıl davranmam gerektiğini nasıl düşünmem gerektiğini hatta nasıl sevmem gerektiğini öğretmişti bende öğrendiğimi zannetmişim. Ama öyle bir şey oluyor ki bildiğim tüm doğrularla yanlışlarım birbirinin içinde denize düşen kar tanesi gibi eriyip kayboldu."

MasterChef ikincisi Barbaros Yoloğlu'ndan cinsel tercih itirafı - Resim : 1

"BENİM AŞKIM RENGARENK"

"Aşk için tek renk verdiler çektiğimiz ve çektirdiğimiz tüm acılar o renk içindi. Benim aşkım rengarenk ve belki bir gün tüm renklerimizi elimizden aldığınızı düşünebilirsiniz bizi fabrika bacalarından çıkan duman renginin içinde mahkum edip zehirlediğinizi düşünebilirsiniz ama her yağan yağmurun ve esen fırtınanın ardından doğuracağımız güneşte gökyüzünü gökkuşağı ile boyayacağız.' açıklamasıyla paylaştı."

Barbaros Yoloğlu'nun 30 binin üzerinde beğeni alan 14 Şubat paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Bu isimlerden biri de şef Somer Sivrioğlu oldu.

 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Barbaros Yoloğlu'nun paylaşımına "Aşk aşktır" şeklinde yorum yazdı.