MasterChef'te büyük kaza! Sağlık görevlileri stüdyoya geldi! "Bu kan durmaz"

Ekranların sevilerek izlenen programı MaserChef'te büyük bir kaza yaşandı. Canlı yayına apar topar gelen sağlık görevlileri sebebiyle izleyenler büyük panik yaşadı.

MasterChef'te büyük kaza! Sağlık görevlileri stüdyoya geldi! "Bu kan durmaz"

Bayram tatili sebebiyle ekranlardan uzak kalan Masterchef Türkiye 2021; Bugün akşam saatlerinde yeni bölümüyle birlikte tekrar yayınlanacak. Devam etmeden önce; canlı yayın esnasında yaşananlar herkesi şaşkına çevirmişti.

Yemeğini yapmaya hazırlanan ve doğrama yaptığı esnada ani bir hareket yaparak elini kesen yarışmacının eline bıçağı derin bir şekilde kesmesiyleacıdan resmen kıvrandığını fark eden Somer Şef; stüdyoya hızla sağlık görevlilerini çağırdı. 

"Bu kan durmaz"

Apar topar hızlıca gelen sağlık görevlisi ve şefler; yarışmacıdan yemeğini bırakmasını isterken acılı yarışmacı yemek yapmaya devam etti.

Sağlık görevlisinin "bu kan durmaz" denildikten sonra çağrılması, yarışmacının yapılan müdahaleyle çığlıklar atmasına sebep oldu. Ama yine de yemek yapmayı bırakmadı.

MasterChef'te büyük kaza! Sağlık görevlileri stüdyoya geldi! "Bu kan durmaz" - Resim : 1

Şefler tarafından bu denli mücadele hırsı olduğu için büyük bir tebrik alan yarışmacının ne yazık ki yemek süresi yeterli olmadı. Yarışma sonrasında Bozbey isimli bu yarışmacı ve Rumeysa yarışmaya veda ederken; günün birincisi ise Dilara oldu.