MasterChef Türkiye'de kim elendi? 27 Aralık Pazar

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesi sonrası yarışmaya veda eden isim belli oldu. MasterChef Türkiye 2020'de finale doğru son 3 isim belli olmuş oldu.

MasterChef Türkiye'de kim elendi? 27 Aralık Pazar

MasterChef Türkiye'de 27 Aralık Pazar günü eleme gecesi TV8 ekranlarında yayımlandı. Eleme adayları Özgül ve Emir karşı karşıya geldi. 

Ekranların fenomen yarışması MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Özgül ve Emir'in yer aldığı eleme potasında yarışmaya veda eden isim belli oldu.

TV8'de yayımlanan ve final yapmaya hazırlanan MasterChef Türkiye'nin ilk 3'üne kalmaya hak kazanan yarışmacıları eleme gecesinden sonra belli oldu. 

MasterChef Türkiye'de MasterChef Özgül hayallerine veda ederek yarışmayı 4. olarak tamamladı. Son 3'e kalan Barbaros, Serhat ve Emir ise önümüzdeki hafta finale kalmak için yarışacak.

Masterchef Emir, 2. oyunda yaptığı pırasa yemeğiyle Somer Şef'in 'kaşığı bırakmasına' neden oldu. Somer Sivrioğlu, Emir'in yaptığı yemeği övdü, tebrik edip alkışladı.

Son oyunda Özgül'ün yaptığı büyük hata elenmesine neden oldu. Biftek yemeğinde kuzu eti kullanan Özgül bu gecenin elenen ismi oldu. 

Gecenin puan durumu ise Emir 64, Özgül ise 57 puan aldı.

Final haftasında Emir, Barbaros ve Serhat yarışacak.

 

MasterChef Türkiye'de kim elendi? 27 Aralık Pazar - Resim : 1