Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim?

Masterchef'te finale sayılı günler kaldı. Peki Masterchef'te kimler finale kaldı? 10 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Masterchef 3. finalist kim oldu? sorusuna cevap aranıyor. Detaylar merak ediliyor. Masterchef finalistleri kim?

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim?

Tv 8'in sevilen yemek programı Masterchef Türkiye adım adım finale gidiyor. İzleyiciler, Masterchef'te kimler finale kaldı? sorusunun cevabını araştırıyor. 10 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Peki, Masterchef 3. finalist kim oldu? Finale adını yazdıran ilk iki isim Tahsin ve Eren olmuştu. Diğer finalistte belli oldu.  Masterchef finalistleri kim? İşte detaylar...

Masterchef'te kimler finale kaldı?

Mehmet Yalçınaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Herkes 15 Ocak'ta yayınlanacak olan final bölümünü bekliyor. Finale, Tahsin ve Eren adını yazdırmıştı. Dünkü bölümde ise Sergen ve Hasan arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. 

Masterchef 3. finalist kim oldu?

Şefler, Tahsin ve Hasan'dan üç farklı yemek yapmalarını istedi. Her yemek için yarışmacılara 10 üzerinden puan verildi. Şefler ilk olarak yarışmacılardan pekin ördeği yapmalarını istedi. 1,5 saatlik sürenin ardından Sergen 23, Hasan 21 puan aldı.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 1

İkinci oyunda ise şefler yarışmacılardan yaratıcılık gerektiren bir yemek istedi. Yarışmacılara ana ütrün olarak pomelo verildi. 40 dakikanın ardından Sergen ile Hasan arasındaki fark bire düştü. Sergen 42, Hasan 41 puanda son oyuna girdi.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 2

Üçüncü oyunda ise yarışmacılardan Mehmet Yalçınkaya'nın özel tarifi olan yüzgeç külü kırlangıç yanağı çorbası istendi. Bu oyunda Sergen 19, Hasan 25 puan aldı.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 3

Günün sonunda Hasan toplamda 66, Sergen ise 61 puan almış oldu. Şeflerin verdiği puanlarla da MasterChef 2021'de finale giden ilk üç isim arasına Hasan da dahil oldu.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 4

Böylece Hasan finale kalan 3. isim olurken Sergen yarışmadan 4. olarak elenen isim oldu.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 5

Sergen yarışmaya veda konuşmasında "Hepiniz teker teker teşekkür ederim. Gelebileceğim en güzel yerlere geldim. Bu meslek için çabaladım, kendimi kanıtladım. Buradan çıktığım gibi çok güzel işler yapacağım" dedi.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 6

Sergen, şeflere sarılarak veda etti.

Masterchef'te kimler finale kaldı? Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef finalistleri kim? - Resim : 7

Böylece finalde yarışacak isimler Tahsin, Eren ve Hasan oldu.