Masterchef Celal hem ağladı, hem ağlattı

MasterChef Türkiye'de 6 yarışmacının kıyasıya mücadele verdiği eleme gecesinde duygusal anlar yaşandı. Mehmet şef elenen yarışmacıyı sarılarak teselli ederken, Somer şef, uğurlu dediği kolyesini elenen yarışmacıya hediye etti.

Masterchef Celal hem ağladı, hem ağlattı

MasterChef 2020’nin altıncı haftasında eleme gecesinde mavi takımdan 2 kırmızı takımdan 4 kişi önce dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef Türkiye'de eleme adayları olan Özgül, Esra, Eray, Ayyüce, Barbaros ve Celal, MasterChef jürisi karşısına çıktı.

Masterchef Celal hem ağladı, hem ağlattı - Resim : 1

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef Türkiye'de eleme adayları olan Özgül, Esra, Eray, Ayyüce, Barbaros ve Celal, MasterChef jürisi karşısına çıktı. Şefler, ilk eleme oyununda yarışmacılardan bıldırcın ana ürün olan yaratıcı bir yemek istedi. Bunun için verilen süre ise 40 dakika idi. Süre bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarını tek tek inceledi ve tadımını yaptı. Bu turda en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı Özgül oldu. Onu sırasıyla takip edenler Eray ve Ayyüce oldu. Bu üç yarışmacı, ilk turda kazanarak en az bir hafta daha MasterChef'te yarışma hakkı kazandı.

MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar, bu turda Mehmet şefin imza yemeği olan Mastik Sponge yapmaya çalıştılar. Bu yemek için verilen süre ise 45 dakika idi. Sürenin bitimi ile şefler, üç yarışmanın yaptığı bu tatlının tadımını yaptı. Esra, bu oyunda en başarılı tabağı çıkarak MasterChef macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros kaldı. Şeflerin ortak kararı sonrasında bu hafta MasterChef'ten elenen isim Celal oldu.Masterchef Celal hem ağladı, hem ağlattı - Resim : 2

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR

MasterChef'in iyi adamı olarak bilinen Celal, kararın açıklanması ile birlikte gözyaşlarını tutamadı. Bir süre stüdyoda sessizlik hakim oldu. Celal'in çok duygun ve efendi bir genç olduğunu söyleyen Mehmet şef, ağlayan Celal'e sarılarak teselli etti. Somer şef ise boynundan çıkardığı kolyele şans getirmesi için Celal'e hediye etti.