Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü, sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili neler söyledi?

Final yapan “Masumiyet” dizisinin İlker’i Serkay Tütüncü, aşk yaşadığı ortaya çıkan partneri İlayda Alişan’la ilgili soruya ne yanıt verdi?

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. 13. bölümde final yapan “Masumiyet” dizisinin İlker’i Serkay Tütüncü ile Ela’sı İlayda Alişan’ın senaryodaki aşkı gerçek hayata taşındı. Dizi çekimleri boyunca aynı karavanı kullanan iki genç yıldız, geçen haftalarda bir dergiye poz vermiş ve pandemi sonrası yapacakları planlardan bahsetmişti. İki oyuncu “Magazin Hattı”na verdikleri özel röportajlarda da birbirlerine olan ilgilerini belli etmişti.

Tütüncü ile Alişan’ın dizi biter bitmez beraber tatile çıktığı ve aşk yaşadığı gündeme geldi. Ancak İlayda Alişan yaptığı yazılı açıklamayla aşk haberlerini şu satırlarla yalanladı:

“Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem de ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım şu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizden de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum...”

Ancak İlayda Alişan, bu açıklamayı yazmasının hemen ardından Serkay Tütüncü’yle Bodrum Gümüşlük’te önce baş başa kahvaltı yaparken daha sonra da el ele yürürken görüntülendi.

Muhabirlerden görüntüleri yayınlamamalarını isteyen ve “İlişkimizi en yakınlarımız bile bilmiyor, saklayarak yaşıyoruz” diyen ikiliden Serkay Tütüncü, Cihangir’de görüntülendi. Tütüncü, İlayda Alişan’la ilişkisi ve magazin haberlerini ti’ye almaya çalıştığı instagram videosu hakkında konuşmaktan kaçındı.