Masumlar Apartmanı 11. Bölüm full izle

TRT ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 11.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 24 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 11. Bölüm…

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 11. bölümü yayınlandı. 24 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 11. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 10.bölümde ne olmuştu?

Han büyük bir risk alarak İnci’ye çöp daireyi gösterir. İnci’nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareket Safiye ve Gülben’i derinden etkiler. Gülben sonunda Safiye’ye isyan bayrağını çeker. Safiye, Han ve Gülben tarafından sevmeyi bilmemekle suçlanır ancak gerçek bambaşkadır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye’yi vurmaktadır. Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir. Ege ve Neriman’ın arkadaşlığı her geçen gün ilerlemektedir. Neriman, Ege’ye dersleri, Ege de Neriman’a hayattan zevk almayı öğretmeye başlar. Esat’ın Gülben’i kırmamak için yaptığı hamle, Gülben tarafından yanlış yorumlanır ve ona herkesi şoke edecek bir adım attırır. Geçmişten çıkıp gelen biri Safiye’yi alt üst edecektir. Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Masumlar Apartmanı 11.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 11.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Han – Birkan Sokullu
  • İnci – Farah Zeynep Abdullah
  • Safiye – Ezgi Mola
  • Gülben – Merve Dizdar
  • Uygar – Alper Saldıran
  • Hikmet – Metin Coşkun
  • Esra – Esra Ruşan
  • Memduh – Atilla Şendil
  • Ege – Emir Özden
  • Esat – Uğur Uzunel
  • Neriman – Gizem Katmer