Masumlar Apartmanı 12. Bölüm full izle

TRT ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 12.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 1 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 12. Bölüm…

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 12. bölümü yayınlandı. 1 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 12. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 11.bölümde ne olmuştu?

Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst eder. Eski hatıraları yerlerinden bir bir çıkar ve Safiye’yi gafil avlar. Safiye onu karşı pencereden görme ihtimaliyle bile baş edemezken, Naci’nin atacağı bir adımla daha da sarsılacaktır. Gülben ise Esat’ın evine giderek herkesi şaşırtmış, Han ve Esat’ı zor durumda bırakmıştır. İnci devreye girip tatsız bir olay yaşanmaması için elinden geleni yapar. Han’ın hayatındaki zorlukları daha da yakından gören İnci, onun yükünü hafifletmeye çalışır. Bu uğurda en yakın arkadaşı Esra’yla arasının bozulmasını bile göze alacaktır. Memduh okul kredisini ödemek için torunlarından gizli taksiciliğe başlar. Safiye, Han’ın ardından Gülben’i de kaybedeceğine inanır. Yalnız öleceğini söyleyen annesinin haklı çıkmasından korkmaktadır. Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Masumlar Apartmanı 12.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 12.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Han – Birkan Sokullu
  • İnci – Farah Zeynep Abdullah
  • Safiye – Ezgi Mola
  • Gülben – Merve Dizdar
  • Uygar – Alper Saldıran
  • Hikmet – Metin Coşkun
  • Esra – Esra Ruşan
  • Memduh – Atilla Şendil
  • Ege – Emir Özden
  • Esat – Uğur Uzunel
  • Neriman – Gizem Katmer