Masumlar Apartmanı 30. Bölüm full izle

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 30.bölümü yayınlandı. Han, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir. İşte 20 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 30. Bölüm…

Masumlar Apartmanı 30. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 30. bölümü yayınlandı. 20 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümde; Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.  Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.  Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 30. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 29.bölümde ne olmuştu?

Neriman’ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci’nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman’ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır. Gülben’in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye’yle karşı karşıya gelir. Yağmur’un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han’ın canını sıkar. Esra ise Esat’a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşünmeye başlar. Kafasındaki şüphe son derece korkutucudur ancak gerçeğe ulaşmak için bu korkunun onu durdurmasına izin vermez.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 30.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Han – Birkan Sokullu
  • İnci – Farah Zeynep Abdullah
  • Safiye – Ezgi Mola
  • Gülben – Merve Dizdar
  • Uygar – Alper Saldıran
  • Hikmet – Metin Coşkun
  • Esra – Esra Ruşan
  • Memduh – Atilla Şendil
  • Ege – Emir Özden
  • Esat – Uğur Uzunel
  • Neriman – Gizem Katmer