Masumlar Apartmanı 36. Bölüm full izle

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 36.bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde; Naci Safiye ve kızıyla ayrı ayrı güzel vakitler geçirirken Gülben Esat'ın annesiyle tanışır. İşte 1 Haziran 2021 tarihli Masumlar Apartmanı 36...

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 36. bölümü yayınlandı. 1 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümde; Naci Safiye ve kızıyla ayrı ayrı güzel vakitler geçirirken Gülben Esat'ın annesiyle tanışır ve Esat'ın annesi onu yemeğe davet eder. Öte yandan İnci mutfak işlerine yardım etmeye başlarken Safiye Gülben'i Şennur Hanım'la gideceği yemeğe hazırlar. Diğer tarafta Gülben gittiği yemekte oldukça zor anlar geçirirken Naci Safiye'ye tedaviyi olacağını söyler. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 36. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 35.bölümde ne olmuştu?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” nda bu hafta neler olacak. Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han’ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci’nin yardımlarıyla Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. Ege’nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman’ın başını derde sokar. Naci’yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye ise büyük bir risk alarak elindeki son kozu kullanır.

Masumlar Apartmanı 36.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 36.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Han – Birkan Sokullu
  • İnci – Farah Zeynep Abdullah
  • Safiye – Ezgi Mola
  • Gülben – Merve Dizdar
  • Uygar – Alper Saldıran
  • Hikmet – Metin Coşkun
  • Esra – Esra Ruşan
  • Memduh – Atilla Şendil
  • Ege – Emir Özden
  • Esat – Uğur Uzunel
  • Neriman – Gizem Katmer