Masumlar Apartmanı 38. Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm izle

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 38.bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde; İnci’nin ölümünün ardından geçen zamanda kimsenin hayatın yeni zorluklarıyla mücadele edecek hali kalmamıştır. İşte 14 Eylül 2021 tarihli Masumlar Apartmanı 38...

Masumlar Apartmanı 38. Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 38. bölümü yayınlandı. 14 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümde; İnci’nin ölümünün ardından geçen zamanda kimsenin hayatın yeni zorluklarıyla mücadele edecek hali kalmamıştır. Memduh ve Ege birbirlerine ve apartmandakilere destek olmaya çalışırken, Han’ın hastaneden çıktıktan sonra kendini eski hayatına tamamen kapatması Safiye başta olmak üzere herkesi etkiler. Artık evdeki sorunlar içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Han’ın durumu, Naci’nin hastalığı Safiye’nin takıntılarını çok daha ileri bir safhaya taşır. Gülben, her zamanki gibi ailesinin yanında olmak için kendi mutluluğundan vazgeçer. Hikmet ise ilerleyen hastalığının etkilerini yaşarken unutkanlığı sebebiyle herkese zor anlar yaşatmaya devam eder. Sonunda bu duruma dayanamayan Neriman ipleri eline alır ve bir adım atar. Ancak apartmana gelen beklenmedik bir misafir işin seyrini değiştirecektir.  İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 38. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 37.bölümde ne olmuştu?

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.
Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir.
Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

Masumlar Apartmanı 38.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 38.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor. 
Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

Han – Birkan Sokullu
İnci – Farah Zeynep Abdullah
Safiye – Ezgi Mola
Gülben – Merve Dizdar
Uygar – Alper Saldıran
Hikmet – Metin Coşkun
Esra – Esra Ruşan
Memduh – Atilla Şendil
Ege – Emir Özden
Esat – Uğur Uzunel
Neriman – Gizem Katmer