Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi 39.bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde Hikmet’in fenalaşıp yere yığılması ‘Masumlar Apartmanı Hikmet (Metin Coşkun) öldü mü, diziden ayrıldı mı?' sorularını akıllara getirdi.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 21 Eylül Salı günü 39.son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı 39. son bölüm final sahnesinde büyük bir şok yaşandı. Karşı apartmandan Han'ın evini gözetleyen ve dinleyen Rüya; Safiye, Gülben, Neriman ve Han'ın babaları Hikmet’in fenalaştığını gördü. Eve gelen Rüya, Gülben ve Safiye'ye haber verdi. Babasının yanına koşan Neriman ise hareketsiz halini göründe şoke oldu. Peki Masumlar Apartmanı'na Hikmet öldü mü? Usta oyuncu Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI HİKMET ÖLDÜ MÜ?

Masumlar Apartmanı dizisinin 39.son bölüm final sahnesinde anılara dalan Hikmet, fenalaşarak yere yığıldı. Safiye, Gülben ve Han’ın babaları Hikmet'i ise karşı apartmandan evi dinleyen Rüya gördü.

Eve gelen Rüya, Gülben ve Safiye'ye haber verdi. Babasının yanına koşan Neriman ise hareketsiz halini göründe şoke oldu. Usta oyuncu Metin Coşkun'un canlandırdığı Hikmet karakterine ne olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 3

MASUMLAR APARTMANI HİKMET KİMDİR?

Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman'ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 4

MASUMLAR APARTMANI 39.SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Evdekileri Rüya’nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır. Safiye çaresizlik içinde çırpınırken ev halkı durumu düzeltmek için bu sefer farklı bir yol izler.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 5

Esat, Gülben’e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han’ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 6

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Evdekileri Rüya'nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır. Safiye çaresizlik içinde çırpınırken ev halkı durumu düzeltmek için bu sefer farklı bir yol izler. 

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 7

Esat, Gülben'e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han'ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? - Resim : 8