Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı 45. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 2 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Diziseverler, Masumlar Apartmanı 45.Bölümde izleyebilecekleri linki arıyor. Ezgi Mola ve erve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı 45. bölümde; Safiye ve Gülben, yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi gördüğü anda değişecek; aşk, Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır. İşte, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Masumlar Apartmanı 44. Bölümde ne oldu?

Masumlar Apartmanı 44. Bölümde; Gülben'in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esat'ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben'in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben'e cesaret vermek için imkansızı başarır ve kendini aşan bir adım atar.

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Han, Naci ve Gülben'in desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir. İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüya'yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüya'nın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır.

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle - Resim : 6

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ezgi Mola
  • Birkan Sokullu
  • Merve Dizdar
  • Melisa Şenolsun
  • Uğur Uzunel