Masumlar Apartmanı 6. Bölüm full izle

TRT'nin yeni dizilerinden olan Masumlar Apartmanı dizisi 6. bölüm yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ise Masumlar Apartmanı son bölüm internete yüklendi. İşte 19 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 6. bölüm.

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 5. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 13 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 6. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı 6. bölümde ne oldu?

Safiye ve Gülben, yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi gördüğü anda değişecek; aşk, Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle 

Masumlar Apartmanı dizisinin 6. bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?