Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izleyebilmek için kullanıcılar araştırma yapıyor. Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı 63. bölüm full internete yüklendi. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Ezgi Mola'lı dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. 22 Mart 2022 tarihinde Masumlar Apartmanı son bölüm full internete yüklendi. Masumlar Apartmanı 63. bölümde;

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 1Han’ın, Anıl’a söylediklerini duyan Naci, onu daha da öfkelendirme ihtimalini göze alarak radikal bir karar verir ve harekete geçer. Neriman, öğrendiği büyük sırrın ardından altüst olur ve ortadan kaybolur. Kardeşi için endişelenen Gülben, Neriman’ı bulması için Ege’den yardım ister. Naci ise Han’a yardım edebileceğini düşündüğü kişiyi arar fakat beklediği yanıtı alamaz. Artık tek çaresi kalmıştır.

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 2Safiye, annesinin sesini bastırabilmek için insanüstü bir çaba içindedir. Sonunda Bayram ve Okşan’ın nikah günü gelir çatar. Herkes nikaha giderken Safiye apartmanda yapayalnız kaldığını sanır. Ancak kapısının önünde onun için bekleyen biri vardır. Manolya hanım ziyaretlerine devam ederken, Safiye’yi, onun için imkansız gibi görünen bir adım atmaya ikna eder.

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 3Masumlar Apartmanı 62. bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 62. bölümde; Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir. Naci, Safiye’nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından habersizdir.

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 4Han, Ceylan’ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin aslını öğrenmek için onu adım adım takip eder. Gördükleri ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han’ın içindeki karanlık onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar.

Masumlar Apartmanı 63. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izleyebileceğiniz link...

 MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.  Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 6İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı 63. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 63. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 7MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Ezgi Mola
  • Merve Dizdar
  • Birkan Sokullu
  • Melisa Şenolsun
  • Aslıhan Gürbüz
  • Tansel Öngel
  • Metin Coşkun 
  • Esra Ruşan 
  • Atilla Şendil 
  • Emir Özden 
  • Uğur Uzel 
  • Gizem Katmer