Masumlar Apartmanı dizisi 15. Bölüm Fragmanı izle, "Orada bir yerde beni hatırlayan bir Safiye var mı ?"

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Safiye, evdekilere mantı yapacağını söylüyor. Kimse mantıyı akşam yemeğine yetiştirebileceğini düşünmüyor. Han, ablasıyla konuşup Naci’nin ondan vazgeçmesine neden olan kişinin kendisi olduğunu itiraf ediyor.

Masum hayatların gerçek hikâyesi Masumlar Apartmanı 22 Aralık salı akşamı saat 20.00'de TRT 1’de!

Masumlar Apartmanı Dizisi 14. Bölüm Özeti

Han, Naci’nin boğazına sarılıp ona kim olduğunu sorar. O da, kendisinin o kaçırdığı öğretmenlere benzemediğini söyler. Hatta Han’a, annesine benzediğin söyler. İnci, gelince Han, Naci’nin yakasını bırakmak zorunda kalır. Safiye, Gülben’i camdan Naci’nin dairesine bakarken yakalar. İkili tartışmaya başlar. O sırada Han gelir ve Safiye’nin de Naci’nin dairesine baktığını öğrenir.

Çöpleri koydukları dairede Gülben, bir dolu mektup bulur. Safiye, o mektupların Naci’nin kendisine yazdığı ama annesinin sakladığını anlayıp alıp eve getirir. Yine annesinin hayaliyle kavga etmeye başlar. Geçmişte Safiye, annesinin baskısından bunalıp Naci’ye kendisini kurtarmasını istediği bir mektup yazar. Annesi Safiye’nin yazdığı mektubu ele geçirip. Onu başlar dövmeye. Sonra, fenalaşıp yere yığılır ve bir daha yürüyemez. Hep, bu duruma düşmesinden Safiye’yi suçlar.

Gülben, Erik marmelatı yapıp Naci’ye götürür. Naci, resepsiyondan Neriman’ın ablasının geldiğini duyunca Safiye’nin geldiğini düşünür. Gülben’i karşısında görünce şaşırır. Safiye, onları yan yana görünce camdan elma fırlatır. O sırada Gülben, masanın üzerinde bir yüzük görüp Naci’nin evli olduğunu zanneder. Safiye, Gülben’e oraya gittiği için çok sinirlenir. O da evli adamla ne işi olabileceğini söyler.

Safiye, onun evli olduğunu duyunca aşağı onunla konuşmak için iner. Naci, ona kendisini anlatmaya çalışır. Ama dinlemeyip bağırmaya başlar. O sakinleşsin diye Naci, Safiye’ye gökyüzüne bakmasını ister. Yoldan geçenler Naci’nin Safiye’ye saldırdığını düşünerek ona meydan dayağı atar.