Ünlü oyuncu Tansel Öngel La Casa De Papel'in müfettişiyle birlikte

En son ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol alan Tansel Öngel, “Grev” filminin ön gösterimi için İstanbul’a gelen La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü yıldız Itziar Ituno Martínez ile birlikte çektirdikleri pozunu paylaştı.

Ünlü oyuncu Tansel Öngel La Casa De Papel'in müfettişiyle birlikte

La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü yıldız Itziar Ituno Martínez, rol aldığı 'Grev' filminin ön gösterimi için İstanbul’a geldi. Tansel Öngel ile 'Grev' filminde başrolleri paylaşan ikilinin fotoğrafını, Tansel Öngel Instagram hesabında paylaştı.

Ünlü yıldız Itziar Ituño Martínez, rol aldığı “Grev” filminin ön gösterimi için İstanbul’a geldi. 

En son ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol alan Tansel Öngel ile 'Grev' filminde başrolleri paylaşan ikilinin fotoğrafını, Tansel Öngel Instagram hesabında paylaştı.

Ünlü oyuncu Tansel Öngel La Casa De Papel'in müfettişiyle birlikte - Resim : 2

Öngel pozuna, "Filmler çekilir, yenileri konuşulur ve dostluk kalır. İstanbul harika bir aktristi ağırlıyor. Ongi etorri nire laguna Bienvenido mi amigo" notunu düştü.

29 Ekim’de vizyona girecek

Sinemacı, yazar Metin Yeğin‘e ait olan film, 1910 yılının Osmanlı İmparatorluğu’nda, Bursa’da ipek işçiliği yapan kadın işçilerin kötü çalışma koşullarına karşı birlikte gösterdikleri gerçek bir direnişin, bütün dünya ile iç içe geçen kurmaca öyküsünü anlatıyor.

Pandemiden önce çekimleri biten Grev filminin çekimleri Türkiye ve İspanya‘dan gerçekleşti. Grev filmi 29 Ekim’de vizyona girecek.

La Casa De Papel dizisinde Berlin karakterini canlandıran Pedro Alonso da geçtiğimiz gün kitap tanıtımı için İstanbul'a gelmişti.