Masumlar Apartmanı oyuncularından duygulandıran İzmir mesajı

Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncuları Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu İzmir için videolu mesaj yayınladı. Masumlar Apartmanı ekibinin İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremle ilgili söyledikleri herkesi duygulandırdı.

İzmir'de 30 Ekim Cumu günü meydana gelen deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. 100’den fazla insanın hayatını kaybettiği, binden fazla insanın yaralandığı İzmir depremi Türkiye’yi yasa boğdu.

"KALPLERİMİZ, DUALARIMIZ SENİNLE İZMİR"

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları, sosyal medya hesabından paylaştıkları videoda "Masumlar Apartmanı olarak İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Arama kurtarma ekiplerimize ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Kalplerimiz ve dualarımız seninle #GeçmişOlsunİzmir" ifadelerini kullandı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, sosyal medya hesabından bu videoyu "Acımız büyük, Allah sabır versin hepimize🙏🏼😔 #geçmişolsunizmir" notuyla paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar bu videoyu "Canım izmir’im. Doğup büyüdüğüm yer. Ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim, hemşehrilerim... sizinleyim hep🙏🌺❤️ #geçmişolsunizmir" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.