Masumlar Apartmanı’nda şaşırtan veda! Hayranları şokta! Yeni dizisi ile dönüyor

Reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı hayranlarının karşısına her bölümüyle çarpıcı bir şekilde çıktığı gibi aynı zamanda oyuncu transferleriyle de sürekli gündemdekini yerini koruyor. Ancak Masumlar Apartmanı bu sefer bir ayrılıkla gündeme geldi. Sevilen oyuncunun hayranları ise üzüldü.

Masumlar Apartmanı’nda şaşırtan veda! Hayranları şokta! Yeni dizisi ile dönüyor

Dizideki sevilen oyuncu, Alper Saldıran’ın Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldığı ve çok yakında yeni bir dizi ile ekranların döneceği açıklandı.

Masumlar Apartmanı dizisi sosyal medyada en çok konuşulan dizi olarak yerini korumaya devam ediyor. Dizide Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi birbirinden başarılı oyuncuklar yer alıyor.

Uygar karakteri geri dönmeyecek!

Geçtiğimiz haftalarda senaryo gereği diziden ayrılan Alper Saldıran yeni bir dizi ile ekranlara döneceği açıklandı.

Dizide alkol problemleri ile dikkat çeken Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran diziden tamamen ayrıldı. Karakter dizide senaryo gereği yurtdışına çıkmıştı. Alper Saldıran’ın diziye geri dönmeyeceği ve yeni bir dizi ile seyirci karşısına çıkacağı açıklandı.

Masumlar Apartmanı’nda şaşırtan veda! Hayranları şokta! Yeni dizisi ile dönüyor - Resim : 1
Masumlar Apartmanı dizisinde Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran 

 

Hayranları üzüldü

Sevilen oyuncunun yapıma geri dönmeyeceği açıklanınca hayranları da şok yaşadı. Ünlü oyuncunun sevenleri Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmış olmasını üzüntü ile karşıladı.

Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı dizi Bir Denizaltı Hikayesi ile anlaşma sağlayan sevilen oyuncu Alper Saldıran, seyirci karşısına bu dizi ile çıkacağı belirtildi.

Masumlar Apartmanı’nda şaşırtan veda! Hayranları şokta! Yeni dizisi ile dönüyor - Resim : 2
Alper Saldıran

 

Alper Saldıran kimdir?

Alper Saldıran, 16 Eylül 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Turizm lisesi 1. sınıfta, otel stajını tamamlarken, gelen reklam teklifiyle kamerayla tanıştı. Liseden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü'ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılında oyunculuk üzerine eğitim almaya karar verdi ve okulu bırakıp Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne burslu olarak başladı. 

Üniversite döneminde, Turgut Özakman'ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler-arası tiyatro yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Alper Saldıran, Kalbim Ege'de Kaldı Mustafa, Beni Böyle Sev, İnsanlar Alemi, Sağ Salim, Böyle Bitmesin, Mavi Kelebekler, Anadolu Kartalları, Misafir, Yerden Yüksek, Melekler Korusun, Derman, Hüzün Dolayısıyla Kapalıyız, Kara İnci, Bir Dilim Aşk gibi yapımlarda yer aldı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Erdem karakterine hayat veren Alper Saldıran, son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Uygar karakterine hayat verdi. Uygar Karakteri Masumlar Apartmanı dizisinde alkol problemleri olan bir genç rolü ile hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Alper Saldıran'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2020 - Masumlar Apartmanı (Uygar) (TV Dizisi)
2019 – Bir Aile Hikayesi (Erdem) (TV Dizisi)
2017 – Aşk ve Gurur (Murat) (TV Dizisi)
2016 – Seni Seven Ölsün (Bulut) (Sinema Filmi)
2015 – Kalbim Ege’de Kaldı (Mustafa) (TV Dizisi)
2013 – Beni Böyle Sev (Ömer) (TV Dizisi)
2012 – İnsanlar Alemi (Can) (TV Dizisi)
2012 – Sağ Salim (Recai) (Sinema Filmi)
2012 – Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2011 – Mavi Kelebekler (TV Dizisi)
2011 – Anadolu Kartalları (Fatih) (Sinema Filmi)
2011 – Misafir (Kısa Film)
2010 – 2011 – Yerden Yüksek (Feyyaz) (TV Dizisi)
2009 – 2010 – Melekler Korusun (Barış) (TV Dizisi)
2008 – Derman (Tuna) (TV Dizisi)
2006 – Hüzün Dolayısıyla Kapalıyız (Kısa Film)
2007 – Kara İnci (Seçkin) (TV Dizisi)
2004 – Bir Dilim Aşk (Burak) (TV Dizisi)
2003 – Ne Kimse Sorar Halim (Kısa Film)