Masumlar Apartmanı'nın İnci'sinden flaş Murat Boz açıklaması

“Masumlar Apartmanı” dizisinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah, Murat Boz’la aşk yaşadığı iddiasına hangi yorumu yaptı?

Masumlar Apartmanı” dizisinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın adı, son günlerde Murat Boz’la anılıyor. Ünlü popçunun geçen haftalarda önce doğum günü partisine katıldığı, ardından da arkadaş grubuyla beraber yemek yediği güzel oyuncuyla gizli saklı aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Murat Boz, en yakın arkadaşlarından Eser Yenenler’in de eski sevgilisi olan Farah Zeynep Abdullah’la hakkında çıkan aşk iddiasını anında yalanladı. Farah Zeynep Abdullah’da “Çocuklar Duymasın” dizisinin müziği eşliğinde esprili bir paylaşım yaparak aşk söylentisine tepki gösterdi.

Güzel oyuncu perşembe gecesi Asmalımescit’te yapılan dizi çekimleri çıkışında kameralara takıldı. Bu sırada dizi ekibinden bazı çalışanların muhabirlerin görüntü almasını engellemek için oyuncunun arabasının önünde etten duvar örmesi şaşırttı. Farah Zeynep Abdullah yaşanan gerginliğe müdahale etti. Ünlü oyuncu her hafta reyting rekoru kıran “Masumlar Apartmanı” dizisinin ekibini övdü.

Farah Zeynep Abdullah, Murat Boz’la hakkında çıkan ilişki iddiasıyla ilgili bir kez daha açıklama yaptı. Ünlü oyuncuya geçen aylarda sosyal medya fenomeni Reynmen’le de adının aşk dedikodularına karıştığı hatırlatıldı.