Artık 'Mahmut' diyeceksiniz! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Tansel Öngel bomba dizinin başrolü oldu!

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in yeni projesi belli oldu. İşte ayrıntılar...-

Artık 'Mahmut' diyeceksiniz! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Tansel Öngel bomba dizinin başrolü oldu!

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine can veren ünlü oyuncu Tansel Öngel, bomba diziye transfer oldu.

Öngel, Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Mavera dizisinde “Mahmud” rolüyle seyircinin karşısına çıkacak.

Artık 'Mahmut' diyeceksiniz! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Tansel Öngel bomba dizinin başrolü oldu! - Resim : 2 

Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken Mavera dizisinde Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıp ayrılmadığı tartışma konusu olan Tansel Öngel (Mahmud), Hâce Ahmed Yesevi’nin (Korel Cezayirli) çocukluk arkadaşı ve en yakın dostu olan Mahmud’u canlandıracak.

Mavera dizisinin konusu

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi Mavera, Yusuf Hemedani tarafından Bağdat’a gönderilen Hace Ahmed Yesevi’nin o dönem adeta küçük bir dünya olan Bağdat’ta verdiği dirlik ve beraberlik dersinin mücadelesini konu alıyor.

Mavera dizisinin oyuncu kadrosu

Uygarlığımızın büyük ışığı Hace Ahmet Yesevi’nin verdiği büyük mücadeleyi anlatan Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat, Nusret Çetinel, Erdem Ergüney, Nur Berfin Çiroğlu, Dilara Yeşilyaprak, Recep Usta, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Demircan Kaçel, Handan Yıldırım, Haydar Köyel, Atilla Öner, Arben Akış, Volkan Uygun, Alper Türedi, Şükran Karanlık, Alkan Kızılırmak ve Zara rol alıyor.

“Mavera” 12 Nisan’dan itibaren Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 23.45’de TRT 1’de…