Mauro Icardi’den Jorge Jesus’a olay gönderme: “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış"

Galatasaray’ın Fenerbahçe derbisinde fileleri havalandıran Mauro Icardi, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış. Biz her takım gibi mücadele ettik ve Türkiye'nin en büyük takımı olduğumuzu gösterdik” dedi.

Mauro Icardi’den Jorge Jesus’a olay gönderme: “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış"

Spor Toto Süper Lig’in 37. Hafta maçında Galatasaray evinde konuk ettiği Fenerbahçe’yi Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi’nin attığı golle 3-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Icardi, çok konuşulacak sözler söyledi.

Mauro Icardi’den Jorge Jesus’a olay gönderme: “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış" - Resim : 1

Icardi, “Bu derbiyi golle bitirdiğim için çok mutlu oldum. Her derbide gol atmam ekstra mutluluk veren bir şey. Bütün takımın çalıştığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hep beraber başardık bunu. Takım olarak, çalışanlar olarak hep arkamızda durdu taraftarlar. Bu derbiyi de kazanıp hep birlikte kutluyor olmamızdan dolayı onur duyuyoruz” dedi.

"TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE BİRİNCİ TAKIMI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"

Icardi şunları kaydetti:

“Herkesin birlikte çalışmanın sonucunu gördük. Lig içerisinde her an üstündük. Rakiplerle eşit şartlarda mücadele ettik. Ligin geçerli olmadığına dair şeyler söyleyenler varmış. Her takım gibi biz de mücadele ettik ve her takıma karşı üstün olduğumuzu gösterdik. Türkiye’nin en büyük ve birinci takımı olduğumuzu gösterdik.”

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta süre alan Icardi, 23 gol ve 8 asist kaydetti.

Mauro Icardi’den Jorge Jesus’a olay gönderme: “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış" - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maç öncesi yaptığı açıklamada, "Deprem sebebiyle bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Bana göre bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor" demişti. 

Mauro Icardi’den Jorge Jesus’a olay gönderme: “Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış" - Resim : 3