Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim”

PSG’nin yıldızı Mbappe, RMC Sport'a verdiği röportajla çok konuşuldu. 22 yaşındaki futbolcu çarpıcı itiraflarda bulundu. Mbappe, Brezilyalı takım arkadaşı Neymar'a ise "Serseri" dediğini kabul etti.

Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim”

Fransız yıldız, Mbappe, Fransız basınına verdiği demeçlerle gündem oldu. RMC Sport'a özel bir röportaj veren ünlü futbolcu çarpıcı itiraflarda bulunmuştu. "Temmuz ayında takımdan ayrılmak istediğimi kulübe söylemiştim" diyen 22 yaşındaki golcü, bu kez L'Equipe'e açıklamalarda bulundu. Mbappe, "PSG'den ayrılsaydım Real Madrid'e giderdim" ifadelerini kullanırken, Brezilyalı takım arkadaşı Neymar'a ise "Serseri" dediğini kabul etti.

Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 1

Dünya futbolu milli araya girmişken Mbappe gündemi belirlemeye devam ediyor. Önce RMC Sport ardından L'Equipe'e önemli açıklamalar yapan Fransız yıldızın sözleri uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 2

Fransız oyuncu, RMC Sport'a verdiği özel röportajda, "Temmuz ayının sonunda PSG'den ayrılmak istediğimi kulübe bildirdim. PSG bana çok şey kattı, burada 4 güzel yıl geçirdim ancak kulübe para kazandırmak için ayrılmak istedim" ifadelerini kullanmıştı.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 3

PSG'nin yeni bir yıldızı kadrosuna katabilmesi için bu istediğini erkenden dile getirdiğini belirten Mbappe, şunları söylemişti: "Kulübün benim yerimi doldurabileceği kadar erken bir zamanda ayrılmak istediğimi söyledim. Ancak, 'Beni bırakmak istemiyorsanız da takımda kalırım' dedim."

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 4

Mbappe, bu defa L'Equipe'e konuştu ve Messi'den Neymar'a Real Madrid'den kariyer planlarına kadar birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 5

"NEYMAR'A SERSERİ DEDİM"

Kendisine pas atmayan Neymar'a 'serseri' dediğini itiraf eden Fransız golcü, "Beğenmediğim bir pas attığı için Neymar'a serseri dedim. Bunlar maç içinde olan şeyler. Karşılaşmanın ardından Neymar ile bu konuyu konuştuk. Bu kazanma isteğimiz yüzünden oluyor. Sorun yok" dedi.

Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 6

Ayrılık konusuna da değinen Mbappe, "EURO 2020'den önce sözleşme yenilemek istemediğimi PSG'ye ilettim. Avrupa Şampiyonası'nın ardından da ayrılmak istediğimi söyledim. Bu yaz PSG'den ayrılsaydım sadece Real Madrid'e giderdim." şeklinde konuştu.

Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 7

"MESSİ'NİN PSG'YE GELMESİ FİKİRLERİMİ DEĞİŞTİRMEDİ"

Mbappe, Messi'nin transferine dair ise şunları söyledi: "Messi'nin PSG'ye gelmesi, takımdan ayrılma konusundaki fikirlerimi değiştirmedi. O harika biri.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 8

Messi benim birlikte oynama hayali kurduğum birkaç oyuncudan biri. Onunla geçirdiğim her anın tadını çıkarıyorum. Messi ile oynamanın büyük bir ayrıcalık olduğunu aklımdan çıkarmıyorum. Messi sahada yürürken koşmayı kabul ediyorum. Çünkü o Messi."

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 9

PSG'de mutlu olduğunu dile getiren Fransız, "PSG'de kaldım ve burada olmaktan gerçekten mutluyum ancak yeni sözleşme imzalama konusundan oldukça uzağız." dedi.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 10

Kulübün kendisine karşı tavrı için de konuşan Mbappe, "Başkanın 'Bedavaya bile PSG'den ayrılamaz' sözleri beni çok endişelendirdi. Başıma neler gelebileceğini düşündüm. 'Takımı karıştırmak istiyor' derler diye olay sıcakken hiç bir şey söylemedim" ifadelerini kullandı.

 Mbappe'den olay Neymar sözleri! "Neymar'a serseri dedim” - Resim : 11

22 yaşındaki oyuncu son olarak, "Benden asla 'Gitmeme izin vermediniz, ben de sahada yürüyeceğim' gibi bir davranış göremeyeceksiniz. Futbolu sevdiğim için oynuyorum ve kulübüm PSG'ye büyük saygı duyuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.(Sabah)