MEB personeline müjde! Maaş promosyonu detaylarını açıkladı! Yatırılacak miktar ve tarih belli oldu!

Kamu kurumları personellerine ödenen maaş promosyonlarına ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor. Son gelen habere göre, MEB personeline ödenecek maaş promosyon tutarı ve ödenecek tarih açıklandı. Peki, MEB personeline ne kadar promosyon ödenecek? MEB personeline ne zaman promosyon ödemesi yapılacak? İşte detaylar...

MEB personeline müjde! Maaş promosyonu detaylarını açıkladı! Yatırılacak miktar ve tarih belli oldu!

Kamu personeline ödenecek maaş promosyonlarına ilişkin MEB'den de açıklama geldi. MEB personeline yapılacak promosyon ödemesine ilişkin detaylar açıklandı. Personelin maaş hesabına yatırılacak tutar ve yatırılacağı tarih belli oldu. MEB personelinin promosyon ödemelerine rekor bir artış yapıldığı belirlendi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesi güncellendi. Rakam rekor seviyeye ulaştı.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesi yenilendi ve maaş promosyonları yükseltildi. Daha önce promosyon sözleşmesi kapsamında 3 bin TL promosyon alan personellerin ödemeleri 25 bin 500 TL'ye çıktı.

Vakıflar Bankası, MEB ile imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretlerini 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına yatıracak.