Survivor Poyraz'ın kardeşini gören şaştı kaldı! Alakaları yok!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Tv8 Survivor 2021 gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından Poyraz'ın kardeşini görenler şaştı kaldı. İki kardeşin birbiriyle hiçbir alakası yok...

Survivor Poyraz'ın kardeşini gören şaştı kaldı! Alakaları yok!

Seyirciyi Survivor ekranlarına kilitleyen ünlü televizyoncu Acun ılıcalı'nın sunumuyla reyting rekorları kıran Survivor 2021 tüm heyecanıyla sürüyor.

Adadaki yaşam mücadelesi ve performansları ile merakla takip edilen yarışmanın yıldız isimleri de sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor.

Özellikle Survivor gönüllüler takımında her hafta SMS birincisi olan başarılı yarışmacı Poyraz'ın hayatı hayranları tarafından mercek altına alındı.

 

Survivor Poyraz'ın kardeşini gören şaştı kaldı! Alakaları yok! - Resim : 2

Performansı kadar yakışıklılığıyla konuşan yıldız yarışmacının kardeşini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. İki kardeşin birbirlerine benzememesi şaşkınlık yarattı.

 

Survivor Poyraz'ın kardeşini gören şaştı kaldı! Alakaları yok! - Resim : 4Instagram hesabından ağabeyi Poyraz ile birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşan Survivor Yiğit Poyraz'ın kardeşi İdil Poyraz, sosyal medyada merak konusu oldu.

Survivor Poyraz'ın kardeşini gören şaştı kaldı! Alakaları yok! - Resim : 5

Sporla ilgilenen İdil Poyraz da, sık sık Instagram hesabından ağabeyi Poyraz'ı destekleyici paylaşımlarda bulunuyor.