Meghan Markle ve Kate Middleton'ın vaftiz rekabeti

İngiliz kraliyet ailesinin iki "geçinemeyen kardeşi" ve sürekli açık açık rekabet halinde olan eşleri bir kez daha karşı karşıya geldi. Prens Harry ile Meghan Markle'ın geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya gelen oğlu Archie Harrison, geçtiğimiz hafta sonu vaftiz edildi.

Büyük kardeşi Prens William ve eşi Kate Middleton'ın aksine Prens Harry ve Meghan Markle, ilk bebeklerinin vaftizini mütevazı bir şekilde gerçekleştirdi.

Minik Archie'nin vaftiz törenine sadece 200 kişi katıldı. Gelenek olduğu üzere anne, baba ve bebek törenin yapıldığı Windsor Şapeli'ndeki törende kraliçe ve eşi yoktu. Prens Charles ve Camilla Parker Bowles, Markle'ın annesi Doria Ragland, Prens Harry ve Prens William'ın anneleri Prenses Diana'nın kız kardeşleri katıldı.

Her ne kadar araları açık olsa da Prens William ile Kate Middleton da protokol kuralları gereği törendeydi. İşte bu yüzden iki elti arasındaki rekabet bir kez daha sosyal medyaya sıçradı. Markle ve Middleton'ın hayranları vaftiz töreninin resmi fotoğraflarının yer aldığı sosyal medya platformlarında kelimenin tam anlamıyla kapıştı.

Meghan Markle ve Kate Middleton'ın vaftiz rekabeti - Resim : 1

Bunun nedeni ise Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın hayranlarının fotoğraflara yaptığı yorumlar oldu. Middleton tören için tarzından ödün vermeyen açık pembe renkli, mini etekli bir kıyafet giydi. Kıyafetini de özel tasarım kırmızı bir şapka ve aynı renk ayakkabılarla tamamladı.

Markle ise tıpkı eltisinin kendi çocuklarının vaftiz töreninde yaptığı gibi beyaz bir elbise giydi.

Sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımların ardından Middleton'ın hayranları "Bu fotoğrafta benim gözlerim sadece tek bir kişiye takılıyor: Kate Middleton. Geriye kalan herkesi gölgede bırakmış", "Kate her zamanki gibi çok güzel", "Kate'den gözlerimi alamıyorum" şeklinde yorumlar yağdırdı.

Bu durum Markle'ın hayranlarını kızdırdı. Onlar da "Bu Meghan Markle ile oğlunun günü. Böyle bir günde Kate Middleton ile ilgili yorum yapmasanız olmaz mı?" diye yanıt verdi.
Markle'ın bazı hayranları da Kate Middleton'ı eltisinden "rol çalmakla" suçladı. Cambridge Düşesi'nin giydiği elbisenin hem renginin hem de mini eteğinin çok dikkat çekici olduğunu belirten Markle hayranları "Meghan'ın bu en özel gününde ön plana çıkmasını engellememeliydi Kate" yorumlarını yaptı.

Basının davet edilmediği vaftiz töreninden sonra yayınlanan resmi aile pozundaki bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafta Prens Harry ile Meghan Markle bebekleri Archie ile birlikte oturdukları koltuğun sağ yanına doğru yanaşmış. Diğer taraftaki Kate Middleton ile aralarında ilk bakışta görülen bir boşluk var.

Düşesin hayranları daha önce ortak kullandıkları Kensington Royal instagram hesabındaki paylaşımlarda da bu tür tartışmalara girerdi.

Saray, bir süre bu yorumlardan etik değerlere aykırı ve aşırı bulduklarını yasakladı. Bununla başa çıkılamayınca da bu tür yorumlar yazanlar hakkında soruşturma açılacağını duyurdu.
Saray, bir süre bu yorumlardan etik değerlere aykırı ve aşırı bulduklarını yasakladı. Bununla başa çıkılamayınca da bu tür yorumlar yazanlar hakkında soruşturma açılacağını duyurdu.