Mehmet Ağar, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül ve Osman Müftüoğlu FETÖ'den ceza alan Mübariz Mansimov'un masasında

Sibel Can ve Mahsun Kırmızıgül, Mübariz Mansimov ile eğlencedeydi. FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan 5 yıl hapis cezası alan Mübariz Mansimov'un bir doğum gününde çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Mansimov'un masasının baş köşesinde Mehmet Ağar vardı. Hepsi birlikte eğleniyordu.

Bu görüntüler 2014 yılında çekilde... FETÖ'den hapis cezası alan Mübariz Mansimov, annesi için düzenlediği doğum gününde Türkiye'nin ünlü isimlerini ağırladı. Masanın baş köşesinde Mehmet Ağar vardı. Ünlü sanatçılar Mansun Kırmızıgül ve Sibel Can da FETÖ'den ceza alan Mansimov'un masasında birlikte eğleniyorlardı. Hürriyet Gazetesi'nin baş yazarı doktor Osman Müftüoğlu da masadaydı.

Mehmet Ağar, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül ve Osman Müftüoğlu FETÖ'den ceza alan Mübariz Mansimov'un masasında - Resim : 1

Sibel Can ve FETÖ'den ceza alan Mansimov birlikte şarkı söyledi, dans etti. Mahsun Kırmızıgül, "Annem Annem" şarkısını söylerken Mansimov'un annesi gözyaşlarına boğuldu. Doğum günü partisinde baş köşede oturan Mehmet Ağar da şarkılara eşlik etti. Mübariz Mansimov'un annesinin doğum gününe bu kareler damga vurdu.