Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medya Erbil'in eski yayınlarını hatırlattı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen açıklamalar yapan ve yoğun eleştirilere maruz kalan Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu canlı yayında, kendisine yöneltilen ünlü komedyen Hasan Can Kaya ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Kaya'nın çok küfür ettiğini söyleyen Erbil, 'donanımı ve zekası yok' dedi. Erbil'in yanıtı sosyal medyada gündem olurken, pek çok kullanıcı Erbil'in eski yayınlarını hatırlattı.

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medya Erbil'in eski yayınlarını hatırlattı!

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının yeni sezondaki ilk konuğu sağlığına kavuştuktan sonra açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil oldu. Erbil programda Aydın'ın sorusu üzerine, ünlü komedyen Hasan Can Kaya için ağzına geleni söyledi. 

Türkiye 85 milyon, en fazla izleyen 1 milyondur!

Erbil, "Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube'da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya'yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O, 3-4 milyonlar yalan dolan. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası var. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background'u nedir ona bir baksınlar." sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Pek çok kişi, Erbil'in sözlerine tepki gösterirken eski yayınlarında yaptığı hareketleri ve hakaretleri hatırlattı.

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medya Erbil'in eski yayınlarını hatırlattı! - Resim : 1

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medya Erbil'in eski yayınlarını hatırlattı! - Resim : 2