Mehmet Ali Erbil katıldığı ödül töreninde Melike Öcalan yaptığı espri olay oldu

Mehmet Ali Erbil katıldığı ödül töreninde, sunucu Melike Öcalan'a yaptığı espri güzel sunucuyu şaşkına uğrattı.

Mehmet Ali Erbil katıldığı ödül töreninde Melike Öcalan yaptığı espri olay oldu

Quality Ödül Töreni; iş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Törende ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninin sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ve Melike Öcalan yaptı. Bu yıl 13. düzenlenen gecede Mehmet Ali Erbil'in esprisi geceye damga vurdu. 

Çarkıfelek programıyla büyük geri dönüş yapacak olan Mehmet Ali Erbil'de geceye katılan sanatçılar arasındaydı. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve sunucu Melike Öcalan arasında şaşırtıcı diyalog geçti.

"Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor"

Sağlık sorunlarıyla uzun süre mücadele veren Mehmet Ali Erbil, eski haline dönüş yaptı. Sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan hakkında konuştu. Şovmen Mehmet Ali Erbil, sunucuya "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" dedi. Ünlü şovmenin sözleri karşısında afallayan sunucu Öcalan sert sözler söyledi. Öcalan, "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Elinizi değdiremediğiniz bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" diyerek Erbil'e tepki gösterdi. Olayı farkeden sunucu Gökay Kalaycıoğlu araya girerek konuyu değiştirdi.