Mehmet Ali Erbil: Kira gelirine muhtacım, o parayı da toplayamıyorum

Uzun süre sonra ekrana dönmeye hazırlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, en büyük geçim kaynağı olan kiralarını toplayamamaktan dert yandı.

Evinde geçirdiği kaza sonrası ölümden dönen ve uzun süren fizik tedavi sonrası yürümeye başlayan 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Yeniköy sahilinde güneşlenirken görüntülendi. Bayram mesajı veren Erbil, Filistin halkına karşı İsrail’in yaptığı katliama dikkat çekti. Ünlü şovmen bayramı buruk geçirdiğini belirtti. İki doz korona aşısını da yaptırdığını söyleyen Erbil, torunu Esila’yı henüz kucağına alamadığını anlattı. Tedavisinin iyiye gittiğini ifade eden Erbil, durumunu İbrahim Tatlıses’e benzetti.

Ünlü şovmen “Çarkıfelek” programıyla ekrana dönmeyi çok istediğini de vurguladı. Mehmet Ali Erbil, geçen günlerde Türkiye’deki sağlık sistemini övünce sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Uzun süre hastanede yaşam savaşı veren Erbil, bu sırada yemek yeme alışkanlıklarının değiştiğini dile getirdi. Kira geliriyle geçinen Erbil, pandemi nedeniyle paralarını toplayamadığını kaydetti.