Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu

Kaçış sendromu nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil'in Funda Aksu ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Funda Aksu, iddialarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu

Uzun süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil(64) , kötü günleri geride bıraktı. Üç yıldır tedavi gören ünlü komedyen, artık sağlığına kavuştu ve Funda Aksu (24) ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.  

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu - Resim : 1
 
FUNDA AKSU SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Aksu, kendisinden 40 yaş büyük olan komedyenle aşk yaşamadığını söyledi. Erbil'in Instagram'daki profil fotoğrafını birlikte yapması üzerine Aksu, "Sadece telefonla görüntülü konuştuk. Hiç yan yana gelmedik. Herhangi bir söz konusu olmaz. Kendisi yaşça büyük benden... 

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu - Resim : 2

Birlikte değilim değer verdiğim bir insan. Profili fotoğrafını kendisi yapmış kolajla, görüşmedim. O yüzden mümkün değil böyle bir şey" diye yazdı. 

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu - Resim : 3

FUNDA AKSU KİMDİR?

Funda Aksu, Mehmet Ali Erbil ile adı anılmasının ardından araştırılan isim olmaya başladı. Bir süredir hastalığı dolayısıyla hastanede tedavi göre Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya üzerinden fotoğrafını paylaşmasının ardından araştırılan Funda Aksu, biyografisi ile merak ediliyor. Peki, Funda Aksu kimdir nereli kaç yaşında?
Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Funda Aksu İzmir'de ikamet ediyor. Aslen Trabzonlu olan Funda Aksu, VİP taşımacılık sektöründe çalışmaktadır. 

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu ilk kez konuştu - Resim : 4