Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu kimdir?

Uzun süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil’in adı Funda Aksu ile anıldı. Peki; Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu kimdir? Funda Aksu kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu kimdir?

Funda Aksu, Mehmet Ali Erbil ile adı anılmasının ardından araştırılan isim olmaya başladı. Bir süredir hastalığı dolayısıyla hastanede tedavi göre Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya üzerinden fotoğrafını paylaşmasının ardından araştırılan Funda Aksu’nun kim olduğu merak ediliyor. Peki, Funda Aksu kimdir nereli kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu kimdir? - Resim : 1

FUNDA AKSU KİMDİR?
24 yaşındaki Funda Aksu İzmir'de ikamet ediyor. Aslen Trabzonlu olan Funda Aksu, VİP taşımacılık sektöründe çalışmaktadır. 

Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu kimdir? - Resim : 2

FUNDA AKSU SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Aksu, kendisinden 40 yaş büyük olan komedyenle aşk yaşamadığını söyledi. Erbil'in Instagram'daki profil fotoğrafını birlikte yapması üzerine Aksu, "Sadece telefonla görüntülü konuştuk. Hiç yan yana gelmedik. Herhangi bir söz konusu olmaz. Kendisi yaşça büyük benden... Birlikte değilim değer verdiğim bir insan. Profili fotoğrafını kendisi yapmış kolajla, görüşmedim. O yüzden mümkün değil böyle bir şey" diye yazdı.