Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı taciz mesajlarını ifşa eden genç fenomen Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı

Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı

Mehmet Ali Erbil son olarak genç şarkıcı Ece Ronay'ın klibinde yer almış ve bir çok yerde Ece Ronay ile boy göstermişti. 29 yaşındaki şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı çirkin teklifler içeren mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ece Ronay, şikayetini mahkemeye taşımıştı. Taciz ile suçlanan Mehmet Ali Erbil "Z kuşağının tuzağına düğtüğünü" söylemişti. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya üzerinden mesaj attığı Ece Ronay'ın mesajlarını sosyal medyada yayınlayarak suç işlediğini ileri sürdü. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Erbil, mesajlarını ifşa eden genç şarkıcı Ece Ronay'ın cezalandırılmasını istedi. 

Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı - Resim : 2

İddiaya göre Erbil, önce genç kıza "Bu gece yanında uyumak istiyorum" şeklinde mesaj yazmıştı. Erbil yine iddiaya göre, genç kız itiraz edince, vücudunun bazı bölümlerini sosyal medyada niye sergilediğini soruyordu.

Koruma kararı aldırdı

Taciz iddialarının ardından bir magazin programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, "Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım. O benim asistanımla irtibat halinde, ben değilim" açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı - Resim : 4

Aile Mahkemesi'ne başvuran genç fenomen bu açıklama sonrası Mehmet Ali Erbil hakkında 2 ay süre ile koruma kararı aldırdı.

Soruşturma başlatıldı

Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir hamle de ünlü şovmenden geldi. Mehmet Ali Erbil, sosyal medya üzerinden yazışmalarını yayınlayan Ece Ronay'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ve kişisel verilerini hukuka aykırı olarak yaydığını ileri sürdü. Erbil'in şikayetinin ardından Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı. Erbil, yaşananlar nedeniyle maddi ve manevi olarak zarar gördüğünü ifade etti.

Kaynak: Sabah