Mehmet Germiyanlıgil kimdir? Mehmet Germiyanlıgil kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı 'Benim' yazarak fotoğraf paylaştığı Mehmet Germiyanlıgil kullanıcılar tarafından merak edildi. Mehmet Germiyanlıgil kimdir? 2 sene önce de adı aşk dedikodularına karışan çiftin aşk yaşadığı düşünüldü. Mehmet Germiyanlıgil kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Mehmet Germiyanlıgil kimdir? Mehmet Germiyanlıgil kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Mısırlı yatırımcı Muhammed Al Saloussi ile evlilik yolunda giden birlikteliklerini sonlandıran Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yeminini bozmamıştı. Mehmet Germiyanlıgil kimdir? Subaşı yaptığı yeni paylaşımla akılları karıştırdı. 2 sene önce de aralarında aşk dedikoduları çıkan Germiyanlıgil ile tekrar paylaşım yaptı. Mehmet Germiyanlıgil kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Subaşı'nın paylaşıma, 'Benim' yazması aşk dedikodularını güçlendirdi. İşte adı aşk dedikodularına karışan Mehmet Germiyanlıgil hakkında tüm merak edilenler...

Mehmet Germiyanlıgil kimdir? Mehmet Germiyanlıgil kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 1

Mehmet Germiyanlıgil kimdir?

Germiyanlıgil, 1965 yılında dünyaya geldi. 1992 yılında İngiltere'deki Bentley Üniversitesi'nden mezun oldu. Sosyetik güzel Elif Dürüst ile 2006 yılında boşanan Mehmet Germiyanlıgil'in Yasemin adında bir kızları var.

Elif Dürüst ile evli olduğu dönemde, karısını Derin Mermerci ile aldattığı iddiası gündeme gelmişti. İş adamı Germiyanlıgil 2006 yılında bir internet sitesi kurarak oldukça konuşulmuştu. Tunuslu model Ben Khalifa ile aşk yaşadığı iddiaları ortalarda dolaştı. 2 sene önce adı yine Şeyma Subaşı'yla aşk dedikodularına karışan iş adamı tekrar Subaşı ile gündeme geldi.