Diri diri yaktılar

Meksika'da bir kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlanan adam, 'orman adaleti' denilen yöntemle önce direğe bağladılar, ardından da diri diri yakarak öldürdüler.

Diri diri yaktılar

Meksika'nın güneyindeki Cacahoatan yakınlarındaki küçük bir köyde yaşanan mafya infazının görüntüleri kan dondurdu. Adının Alfredo Roblero olduğu açıklanan adam, 6 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip öldürmekle suçlanıyordu.

Alfredo Roblero, 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip, öldürmekle suçlandı.
Alfredo Roblero, 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip, öldürmekle suçlandı.

Pedofili olduğundan şüphelenilen adam mafya tarafından sorgulandıktan sonra oturduğu yerde büyük kırmızı bir direğe bağlanarak saatlerce dövüldü ve işkence edildi.

6 yaşındaki Jarid, tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü.
6 yaşındaki Jarid, tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü.

Direkteki işkencenin ardından yere yatırılan adam dehşet içeren görüntülerde saatlerce dayak yiyor. Kafası dahil tekmelenen adam bir süre sonra herkesin gözü önünde acımasız şekilde öldürüldü.

Diri diri yaktılar - Resim : 3
Alfredo Roblero, öldürülmeden önce işkence gördü.

Üzerine benzin dökülen adam çığlıkları arasında ateşe verildi. Yaklaşık 3 metre yükselen alevler arasında kalan adam kısa süre içerisinde can verdi.

Diri diri yaktılar - Resim : 4
Alfredo Roblero, diri diri yakılarak öldürüldü.

Tecavüze uğradıktan sonra öldürülen küçük kızın teyzesi, adamın yakalanmasının ardından polise teslim etmek istediklerini ancak öfkeli kalabalığın buna izin vermediğini söyledi.

Diri diri yaktılar - Resim : 5
Polis, şüphelinin öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Yeğeni Jarid'in kaybolmasının ardından cansız bedeninin bulunduğunu ve tecavüz işeratlerinin net bir şekilde görüldüğünü aktaran teyzesi, yaşananların şokunu atlatamadıklarını söyledi.

Meksika polisi, olayın duyulmasının ardından bölgeye gittiklerini ancak olay yerine vardıklarında zanlının hayatını kaybetmiş bir halde bulduklarını ifade etti.

Meksika polisi, şüphelinin öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma başlattıklarını duyurdu.