America's Got Talent yarışmasında herkesi büyüleyen Skilyr Hicks şöhreti kaldıramadı

14 yaşındayken katıldığı America's Got Talent yarışmasındaki başarısı ile tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan genç yetenek Skilyr Hicks ölü bulundu.

America's Got Talent yarışmasında herkesi büyüleyen Skilyr Hicks şöhreti kaldıramadı

Skilyr Hicks, America's Got Talent'in 8. sezonuna katıldığında performansını jüri üyeleri Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel ve Howard Stern karşısında vermiş ve büyük beğeni kazanmıştı.

Şöhreti kaldıramadı

2013 yılında NBC yayınlanan yetenek yarışmasında elinde gitarı ile tüm izleyenleri etkileyen Skilyr Hicks depresyon ve madde bağımlılığı ile verdiği savaşı kazanamadı. Cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki yıldızın kesin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.  

Ailesi ölümün nedeni ve koşullarını gizli tutsa da Hicks'in girdiği depresyondan çıkamadığı ve  madde bağımlılığıyla mücadele ettiği biliniyordu. 

Şarkıcı-söz yazarı Skilyr Hicks 2013'te America's Got Talent'e katıldığında 14 yaşındaydı. Genç kızın küçük yaşta kazandığı başarı ise ona ağır geldi. 

Arkadaşının evinde ölü bulundu

America's Got Talent yarışmacısında ünlenen Skilyr Hicks, Pazartesi günü Güney Carolina'nın Liberty kentindeki bir evde ölü bulundu.

Annesi Jodi Salı günü TMZ'ye Hicks'in bir arkadaşının evinde bulunduğunu, ancak evin sahibinin kim olduğunu bilmediğini söyledi. Genç yıldız en son bir yıl önce instagram paylaşımı yapmıştı.

Annesi TMZ'ye verdiği demeçte, şarkıcı-söz yazarı Hicks'in depresyon ve madde bağımlılığıyla mücadele ettiğini ve 'Müzikleriyle yaşayacak' dedi.

Hicks'in annesi, dört kardeşi de dahil olmak üzere ailesi tarafından sevildiğini ve sanatıyla ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Hicks, America's Got Talent'in 8. sezonuna katıldığında performansını jüri üyeleri Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel ve Howard Stern karşısında vermiş büyük beğeni kazanmıştı.

Yarışmada kendi yazdığı Brand New Day adlı orijinal bir şarkıyı seslendirerek bir tur yükselmeyi başarmış yeni kaybettiği müzisyen babasını anlatarak sahnede duygusal anların yaşanmasına neden olmuştu.

Son yıllarda saldırganlaşmıştı

Hicks, son yıllarda yasal sorunlar da yaşamaya başlamıştı.  Reşit olmadığı halde alkol ve uyuşturucu madde aldığı için tutuklanan genç yıldız, 2017'de sarhoşken ailesinden 3 kişiye saldırdığı için manşetlere çıkmıştı.