Melek Mosso sahneden indirildi!

Melek Mosso, 22 Ağustos'ta verdiği konser sırasında söyledikleri nedeniyle sahneden indirildiğini söyledi. Mosso, sahneden indirilme sebebinin İstanbul Sözleşmesi yaşatır dediği için meydana geldiğini ifade etti. Mosso, olayın ardından hüngür hüngür ağladığını anlattı.

Melek Mosso sahneden indirildi!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 22 Ağustos'ta Aqua Florya'da konser verdi. Konserin ardından bir gazete, Melek Mosso'nun sahneden indirilmesini "Melek Mosso işin suyunu çıkardı" başlığıyla verdi. Haberin yayımlanmasının ardından Melek Mosso'dan sert bir açıklama geldi.

Konser sırasında yaptığı konuşmada "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" dediği için sahneden indirildiğini ileri süren Mosso, haberi yapan gazeteye de çağrıda bulunarak yanlışın düzeltilmesini istedi. Haberde kullanılan "Melek Mosso’nun ağır siyasi göndermeleri konseri yarıda kesti" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Mosso, "Tecavüzler yaşanmasın diye ses çıkardığım için mikrofon elimden alındı" dedi.

Yaşananların ardından evine gidip hüngür hüngür ağladığını ifade eden Melek Mosso, şu açıklamada bulundu:

22 Ağustos Aqua Florya konserimizde yaşanan can sıkıcı olayı Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yalan ve yanlış bir haber olarak yazan Ömer Karahan’ı kınıyorum. Toplumsal cinsiyet eşitsizliği yüzünden öldürülen kadın arkadaşlarımın ruhuna, her konserimde armağan ettiğim ve “İstanbul sözleşmesi yaşatır” dedikten sonra söylediğim “Keklik gibi” türküsü söylenenin aksine ayakta alkışlanmıştır.

Konserde olan tanıdıkları bu söylemden rahatsız olup, polisi arayıp beni sahneden inmeye zorlamışlardır. Saygımızı hiç bozmadan, polisimize zorluk çıkartmadan sahneden indik ve bunun hakkında olaylar büyümesin diye asla konuşmadık. Fakat görüyorum ki yanlış yapmışız. Konuyu siyasi bir yöne çekmeye çalışmak manasızdır. Haberi kaldırmanızı ve bir özür yazısı yayınlamanızı istiyorum. Konserin bütün ses kaydı elimizde mevcuttur.