Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal, dizide gözüktü

Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisine Sinan karakteriyle dahil olan Survivor 2021'den diskalifiye edilen ünlü oyuncu Cemal Hünal, dizide gözüktü.

Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal, dizide gözüktü

Survivor'a gözyaşları içinde veda eden Cemal Hünal'ın yeni projesi belli oldu. Hünal, Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz'in kadrosuna katıldı.

Reyting rekortmeni diziye SinanTaşkıran karakterine can verecek olan ünlü oyuncu Cemal Hünal, sonunda dizide gözüktü.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayımlandı

Sadakatsiz dizisi oyuncuları katılan Cemal Hünal’ın hangi karaktere hayat vereceği yayınlanan fragman ile belli oldu. Ünlü oyuncu dizide Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra iç sesini dinleyerek başarılı bir fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran karakterine hayat verecek. 

Dizinin yeni bölümünde Sinan karakterine verecek olan Hünal, Asya’nın arkadaşı olarak kadroya dahil oldu. Fragmanda Asya Sinan’a, ‘Tekirdağ’a niye geldin?’ diye soruyor. Sinan, ‘Senin için geldim’ yanıtını veriyor.

Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal, dizide gözüktü - Resim : 1

Diziye girer girmez damga vurdu

Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasına katılan Cemal Hünal’ın canlandırdığı karakter yayımlanan fragman ile belli oldu. Sevilen oyuncu Asya’nın arkadaşı Sinan karakterine hayat verecek.

"Senin için geldim"

Yeni bölüm fragmanında Asya Sinan’a, ‘Tekirdağ’a niye geldin?’ diye soruyor. Sinan, ‘Senin için geldim’ yanıtını veriyor. Volkan bu yakınlıktan hiç hoşlanmıyor. Asya ile Sinan beraber motorla İstanbul’a gidiyor. Peşlerinden giden Volkan ve Sinan arasında kavga çıkıyor.

2021’den neden diskalifiye edilmişti?

Bu sezon ünlüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun fiziksel durumu nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği, 21 Ocak tarihli bölümde belli olmuştu.

Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal, dizide gözüktü - Resim : 2

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da, doktor Metin Kuş'un değerlendirmesi ile Cemal Hünal'ın Survivor'a devam edemeyeceğini duyurmuş Cemal Hünal bu durumda diskalifiye olmuştu.

Survivor 2021 yarışmasında acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulunmuştu:

* Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.

* Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor.

Cemal Hünal kimdir?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.