Meme kanserini yenen Hande Yener: En az 10 kere ölümden döndüm

Hande Yener geçen pazar havalimanında “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Meme kanserini yendiğini açıklayan Yener, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...

Kıbrıs’ta verdiği konser öncesi soruları yanıtlayan hande yener, iş hayatında kadın olmanın zorluklarına değindi ve “En az 10 kez ölümden döndüm” dedi.

“Sahte” adlı yeni şarkısını piyasaya çıkaran hande yener, bir yıl önce meme kanserini yendiğini açıkladı. Ünlü popçu Ömür Sabuncuoğlu’na verdiği röportajda şunları söyledi:

“Geçen sene haziran ayında meme kanseri oldum. İlk duyduğumda konuşamıyordum ve kitlenmiştim. Göğsümde kitle hissettim, hastaneye koştum. Bende bir şeyler olduğunu anlamıştım. Tomografiler çekildi. Kanser olduğum söylendi. Çok zor bir süreçti. Ailemden sakladım. İlk öğrendiğimde öleceğimi sandım. Sonuçlarımı bekliyordum. Doktorun sonuca bakıp ‘felaket’ dediğini duydum, yıkıldım. Öleceğimi sandım. Ameliyat 7 saat sürdü. 5 gün hastanede kaldım. Ameliyattan bir hafta sonra Altın Kelebek’ten ‘Başarı Ödülü’mü alacaktım. fakat ameliyattan sonra vücuduma drenler taktılar. Onları göstermemem gerekiyordu. Ceketimin vatka kısımlarına drenleri koyup, kabloları sakladım.”